Tämä on vaihe

Maailma se on hetkellisesti pysähtynyt ja olenkin lukenut paljon ajatuksia siitä, että ehkä me ihmiset ”tarvitsimme” herätyksen. Huomiomaan elämän haurauden, yksinkertaisista asioista selviämisen ja pysähtymisen jatkuvan kiireen keskelle.

Toivon, että tekin olette olleet nyt kotona. Olen meinannut jo monet kerrat menettää ”järkeni” mutta sitten taas aurinko on jostain verhojen välistä pilkottanut. Metsäpolut ovat tulleet tutuksi ja pieni, vähän raukkakin autonreppana on saanut levätä laakereillaan. Heikkona hetkenäni ystäväni tsemppasi minua toteamalla, että nyt on juuri sopiva aika opetella vaikka jokin uusi taito. Luonto on nyt kauneimmillaan ja hiljaa siitä heräilee. Ystävät ovat ihan samassa tilanteessa ja heiltä saa viestiä sekä puhelua tuon tuosta. Töihin ei tarvitse sen kummemmin lähteä, riittää kun nousee sängystä ja kävelyy työpisteelleen. Elämä palautuu kuitenkin taas normaaliksi, tämä on vaihe.

Tiedostan, että puhun omista kokemuksistani ja tilanteestani. Tuntuu jopa epäsopivalta kirjoittaa, koska tälläkin hetkellä elämästä kamppaillaan. Kaikilla ei ole etätyömahdollisuutta ja niin moni riskeeraa henkensä – omansa ja lähimmäistensä tekemällä töitä. Täällä minä vaan liihottelen pitkin metsiä ja kuvailen auringonlaskuja.

Haluan kuitenkin toivottaa tsemppiä teille kaikille ja toivottavasti jaksatte pitää mielen aurinkoisena. Monen moista tilannetta itsekin nähneenä, tämäkin on vaihe. Arki palautuu taas elämäämme, kunhan jaksatte nyt vaan pysyä kotona. Yritän sillä välin keksiä mukavaa inspiraatiota hetkiinne. Olkaahan kuulolla, täällä ja instagramissa.

Kommentit (1)
  1. Petra Helena
    5.4.2020, 15:56

    Ihana kirjoitus ❤️ Mistä pyöreä peili on? Itse etin jotain vastaavaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *