Kursseilla

Me oltiin tyttöjen kanssa kukka-asetelmakurssilla kauniilla kukkastudiolla Blomma Creatives, joka järjestää näitä inspiroivia kukkaworkshoppeja. Oltiin epäilemättä tähtioppilaat, sillä innostus kukkia kohtaan on meillä kaikilla ihan huipussaan. Olen aina ihaillut sellaisia runsaan rentoja kimppuja, mutten ole ymmärtänyt miten sellainen tehdään. Sain oppia Blomma Creatives floristilta ja nyt osaan toimia kimppujen kanssa paljon paremmin. Tiedän mitä tehdä.

Tällä hetkellä luonto on kauneimmillaan ja sieltä saa napsittua vaikka mitä maljakkoon. Minun kimpussani oli muun muassa mustikanvarpuja ja koivunoksia.

Asetelma aloitettiin niin, että maljakkoon taikka kulhoon taiteltiin kananverkko. Kulhoon kaadettiin vettä ja sitten alettiin valitsemaan kukkia ja oksia. Niin sanottu pääkukka eli minun kimppuni pioni laitettiin keskelle ja asetelmaa lähdettiin rakentamaan sen ympärille. Tumman nuppuiset pionit vinkattiin laittamaan sivulle jotta kukan varsi kiemurtelisi kauniisti. Köynösmaisia kasveja, kuten murattia laitoin kiippumaan sekaan. Asetelmaa oli tärkeää kääntää välillä, jotta se näyttäisi joka kulmasta katsottuna mahdollisimman hyvältä.

Homma oli liki meditatiivista, intensiivistä keskittymistä, joten kaikki maallinen murhe ja mieti jäi kyllä tekemisen varjoon. Innostus tekemistä kohtaan kuulema loisti meidän kasvoilta ja voin sanoa, että tulen tekemään kimppuja varmasti vielä monet kerrat. Kerran viikossa ainakin!

Menkää siis metsään, kerätkää materiaalia ja ryhtykää hommiin, jos asetelmat kiinnostelee. Ihanaa hommaa kertakaikkiaan. Kiitos vielä Blomma Creatives kutsusta ja ihanasta iltapäivästä.

Barkerin tehdas on muuten valtavan kiehtova, odotan jo avoimia ovia, jotta pääset kiertämään tämän massiivisen tehtaan läpikotaisin. Toivottavasti miljöö tuosta kasvaa ja kehittyy, mielestäni ravintolallekin olisi otolliset tilat!

Kukilta tuoksuvaa viikkoa! <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *