Paahdetut verigreipit
Oletteko kuulleet paahdetuista verigreipeistä? Minä olin, mutta myös unohtanut koko reseptin, kunnes viikonloppuna kaipasin jotain raikasta. Nopean nettisurffailun jälkeen löysin hyvin simppelin ohjeen. Simppelit reseptit noin muutenkin ovat niin minun juttuja!
1 pinkki greippi
2 tl ruskeaa sokeria
Halkaise greippi. Ripottele päälle sokeria. Paahda uunissa 225 asteessa noin 5 minuuttia, ehkä enemmänkin. Syö lusikalla.
Paahdetut verigreipit sopivat suupaloina myös salaattiin – raikastaa kokonaisuutta ja sokerin makea vivahde sopii mm. vuohenjuuston kaveriksi. Innostuin niin paahtamisesta, että ajattelin kokeilla tätä muihinkin hedelmiin!
Ja eiku paahtamaan!
/roasted blood orange
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.