Paahdetut verigreipit

image.jpg

 

Oletteko kuulleet paahdetuista verigreipeistä? Minä olin, mutta myös unohtanut koko reseptin, kunnes viikonloppuna kaipasin jotain raikasta. Nopean nettisurffailun jälkeen löysin hyvin simppelin ohjeen. Simppelit reseptit noin muutenkin ovat niin minun juttuja!

1 pinkki greippi
2 tl ruskeaa sokeria

Halkaise greippi. Ripottele päälle sokeria. Paahda uunissa 225 asteessa noin 5 minuuttia, ehkä enemmänkin. Syö lusikalla.

Paahdetut verigreipit sopivat suupaloina myös salaattiin –  raikastaa kokonaisuutta ja sokerin makea vivahde sopii mm. vuohenjuuston kaveriksi. Innostuin niin paahtamisesta, että ajattelin kokeilla tätä muihinkin hedelmiin!

Ja eiku paahtamaan!

/roasted blood orange

 

Kommentit (4)
  1. Mikä toi hieno marmorinen tuikkukuppi on? Kirpparilta vai mistä? :=

    1. Se on juu kirpparilta, aika vanha löytö jo, mut kiva edelleen. 🙂

  2. Annika / valentine's afternoon
    30.4.2014, 13:13

    Sitä vaan että mahdottoman kiva kuva!
    Verigreipeistä tykkään ihan sillee naturellinakin vaan ja ilman sokeria.

    1. Kiitsa Annika, sullakin mahottoman kivoja kuvia aina! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *