Aamulla satoi

Coco Sweet Dreams

Atsiu vaan teillekkin! Meidän perhettä vaivaa järisyttävä koivuallergia, se on kuulema nyt pahimmillaan. Poika on erityisen herkkis ja raukkaparka ihan tukossa infektioastmoineen. Nyt hän istuu tuolla kylvyssä - se helpottaa paljon. Me toivotaan sadetta tämän pahimman kauden yli ja sitä ollaan onneksi tänne Turkuun saatu aamulla.

Pysytellään mieluiten sisätiloissa ja herkutellaan. Nyt kun Turussa ei ole enää Sakuraa niin ihan hyviä susheja saa Kauppahallista.

Peukkuja kaikille allergisille!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

kenellä käytte lääkärissä? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hommat ovat siis hyvin jo hoidossa ja lääkitys kohillaan! :) Tämä koivuallergia jo tuttua puuhaa - neljäs vuosi menossa pojan kanssa ja osataan jo varautua henkisesti tähän siitepölykauteen, kurjaa tämä silti on. Käytetään Terveystaloa jos jotain tulee ja siellä on muutama tutuksi tullut lääkäri. Erkka Valovirtaa suositeltiin meille aikojen alussa - hän on erikoistunut juuri allergoihin.

Kesätyttö/pinjasdiary.blogspot.com (Ei varmistettu)

atshiiatshiiatshii! täällä kans yks aivastelijaniiskuttaja. melkeenpä alkaa nolottamaan ku koko ajan oon niistämässä tai aivastelemassa. mutta minkäs voit. toivottavasti tää aika menee nopeesti ohi ja tulis pian kunnolla sadetta, se todellakin auttaa :)

tsemppiä sinne! siitepölyn jälkeen meitä palkitaan kesällä, jes! :)

Kersti (Ei varmistettu)

Täälläkin aivastellaan ja niistellään pahemmin kuin koskaan ennen. :( Hkin keskustasta rivariin muuttamisen iloja, hehe...tällä Espoossa ei olla lupauksista huolimatta saatu edes vettä tänään, mutta toivottavasti edes yöllä satelis vähän. Itse stressailin aamulla, että uskallanko mennä lukusaliin lukemaan tenttiin ja niistelemään, mutta samaa (sekä lukemista että aivastelua/niistelyä) siellä teki muutkin. :D Tsemppiä pienelle allergiakauden yli!

Vierailija (Ei varmistettu)

Itsellä oli muutaman vuoden allergiaa, voi olla et johtui sitten vaan imetyksistä ja raskauksista, kun nyt ei oo ollut taaskaan mitään. Lapsille en kyl tollaista haluu toivoa, ei oo mukavaa. Tsemppiä teille sinne! Ihastelin saappaitasi, pitäisi itelleenkin varmaan ostaa samantapaiset, kun on vaan pitkät saappaat :) Kaupungissa olis tollaiset ehkä fiksummat ;)

Riikkka (Ei varmistettu)

Kaunis taulu tuli tänään postiin ja kipaisin sen hakemassa. Kiitos!

Sushitar (Ei varmistettu)

Kauppahallin sushipaikka on kyllä ylivoimainen mielestäni Turun paikoista tai sitten olen vaan sattunut huonoina aikoina vierailemaan niissä muissa :)

Kalypso (Ei varmistettu)

Tsemppiä pojalle! Tuntuu, että puolet ystävistäni ovat tällä hetkellä täysin tukossa ja sitä kyllä niin kiittää elimistöään, ettei itse kärsi mistään allergioista tai vastaavista.

Mitenköhän onnistuisin edes puhumaan Kauppahallin sushista ilman sydämiä ja huutomerkkejä? No, todetaan nyt tälleen lakonisesti, että olen syönyt sushia aika monessa kaupungissa Suomessa ja Suomen lisäksi vielä useassa muussa maassa, enkä _mistään_ ole saanut niin hyvää sushia. Kasvissyöjänä en tietysti osaa kovin kokonaisvaltaisesti arvioida, mutta Kado on joka tapauksessa ehdoton suosikkini ja turmiollinen paikka opintotuen kannalta.. Lisäksi Kadon pojat ovat ihanan lupsakoita asiakaspalvelijoita, ainakin mun huumorintajuni mielestä. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Pinja, "onneks" on luvattu sadetta ainakin tänne Länteen. Eiköhän tämä pian jo helpota, eilen tais olla se pahin päivä - uutisissa sanottiin.

Kersti, kiitos tsempeistä ja niitä myös sinne. Pian se kesä tulloo!

Vierailija, mun saappaat ovat just passelit kaupunkiin. Mulla on lyhyet jalat, joten käytän mieluiten korkoa ja noissa Hunterin Melissa kumppareissa on vähän kiilakorkoa.

Riikka, hei ihanaa!!! Mä vähän panikoin että saapuuko se ehjänä perille, sait siksi paljon kaikkea fyllinkiä kaupan päälle! ;)

Sushitar, joo sushit ovat kyllä hyviä ja laadukkaita. Sitä kultatalon uutta aasialaista en suosittele - tosi nihkeitä makirullia sun muita.

Kalypso, <3 <3 Mä myös diggailen niistä pojista!

 

tassu (Ei varmistettu)

Oi todella, täällä odotetaan myös vettä ja mielummin kunnon rankkasadetta että allergiaoireet helpottaisi. Ihan kamalaa ollut, etenkin tämä viikko.. Voimia teidän perheelle!

Jatta (Ei varmistettu)

Tää on taas tätä aikaa vuodesta jolloinka saapi kärsiä ihan kiusaksi. Oletko ajatellut tai kokeillut joskus homeopatia hoitoa pojan siitepölyallergiaan? Sillä se antaa kummasti helpotusta myös meille isommillekin :)

Herkullista sushia siellä nautitaan. Uskaltaiskos kokeilla kaupan pakastesushia, mikäli ei tuoretiskillä satu olemaan?

Leppoisaa viikonvaihdetta sinne :)

Coco
Coco Sweet Dreams

tassu, onneks me ollaan saatu sadetta tänne Turkuun. Nyt illalla vielä ukkosti - rakastan ukonilmaa. :) Huomattiin että tänään on olo jo helpottunut todella paljon! <3

Jatta, joo ollaan ajateltu. Ja siedätyshoitoa. Jotain pitää kyllä keksiä, koska nämä keväät ovat aina olleet tosi kurjia allergian takia.

Pakastesushit kuulostavat vähän kummilta, voiko ne olla hyviä? Muistelen että ovat myös aika kalliita...että mielummin tuoretta ostaisin. Ja kiitos samoin!! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse asiassa joku kaupan pakastesushi (en muista nimeä), oli jopa himpun verran parempaa kun se Kultatalon Bambun sushi! Ja sit saa kyl olla tosi huonoa sushia jos päihittää pakasteetkin!

Kommentoi