Aamulla satoi

p5099044.jpg

p1018647.jpg

p5089018-tile.jpg

p5099047.jpg

Atsiu vaan teillekkin! Meidän perhettä vaivaa järisyttävä koivuallergia, se on kuulema nyt pahimmillaan. Poika on erityisen herkkis ja raukkaparka ihan tukossa infektioastmoineen. Nyt hän istuu tuolla kylvyssä – se helpottaa paljon. Me toivotaan sadetta tämän pahimman kauden yli ja sitä ollaan onneksi tänne Turkuun saatu aamulla.

Pysytellään mieluiten sisätiloissa ja herkutellaan. Nyt kun Turussa ei ole enää Sakuraa niin ihan hyviä susheja saa Kauppahallista.

Peukkuja kaikille allergisille!

Kommentit (13)
  1. Itse asiassa joku kaupan pakastesushi (en muista nimeä), oli jopa himpun verran parempaa kun se Kultatalon Bambun sushi! Ja sit saa kyl olla tosi huonoa sushia jos päihittää pakasteetkin!

  2. tassu, onneks me ollaan saatu sadetta tänne Turkuun. Nyt illalla vielä ukkosti – rakastan ukonilmaa. 🙂 Huomattiin että tänään on olo jo helpottunut todella paljon! <3

    Jatta, joo ollaan ajateltu. Ja siedätyshoitoa. Jotain pitää kyllä keksiä, koska nämä keväät ovat aina olleet tosi kurjia allergian takia.

    Pakastesushit kuulostavat vähän kummilta, voiko ne olla hyviä? Muistelen että ovat myös aika kalliita…että mielummin tuoretta ostaisin. Ja kiitos samoin!! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *