Äidin ja isän päivänasut

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Voi jestas, selasin taas vanhoja kuvia äidistä ja isästä, välillä nauratti aika paljon. Iskä on ollut aika cool silmälaseineen ja tiukkoine paitoineen. Iskä soitti paljon urkuja, ajoi Simca Chambordilla ja kähersi suorat hiuksensa kikkurikiharalle. Äiti oli tosi chic´, hän teki melkein kaikki vaatteensa itse. Hän tuli 15-vuotiaana Pohjoisesta tänne Turkuun opiskelemaan, tapasi jossain vaiheessa isäni tansseissa ja sille tiellä jäi. 

Minua on aina suuresti inspiroinut 70-luku, eikä ole sattumaa, että meidän talokin on siltä luvulta. Tuntuu siltä, että 70-luvulla elo oli paljon rennompaa ja huolettomampaa. Jengi oli vähän enemmän relax niin ulkoiselta habitukseltaan, kuin olemukseltaankin. Ja ne vaatteet, tyyliin panostettiin, 70-luvun muoti tuntuukin ajankohtaiselta juuri nyt. 

Tiedättekö mikä on kivointa, vanhempani ovat säilyttäneet liki kaikki nuoruusvuosien vaatteet ihan tähän päivään saakka. 

/my mum and dad in the 70’s.

Kommentit (11)
 1. Postmodernhausfrau
  16.11.2014, 17:19

  Ihan mahtavia kuvia! 70-luku rules! Vaatteiden sijaan olen perinyt vanhemmiltani 70-luvun huonekaluja ja mattoja. 🙂 Tosin nyt asuinkuvioiden takia ne ei oo käytössä.

 2. Ihan mahtavia asuja, mites toi turkis, onko tallessa? Sehän olis sulle just nyt ihan huikee!

  1. Täytyy tiedustella, toi ois kyllä niin huikee. En ole ennen tätä postausta takkia sen koomin edes tsekkaillut…

   x

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *