Alennuskoodi keittiökaupoille

Yhteistyössä Orikedon Keittiötukku

P1252868.JPG

Paljon tulee kyselyitä meidän keittiöstä. Alusta alkaen oli selvää, että siitä tulee kokonaan valkoinen, mielestäni se on kaikkein klassisin väri, johon tuskin kyllästyy koskaan. Valkoista on niin helppoa maustaa muilla väreillä.

Meidän keittiö on Orikedon Keittiötukusta ja he tahtoivat nyt ilahduttaa lukijoitani alekoodilla, jolla saa -10% hinnasta pois. Alen saa kaikista kalustekokonaisuuksista. Alennuksen saa, kun mainitsee blogini nimen (Coco Sweet Dreams). Alekoodi on voimassa elokuun loppuun.

Paikallisuus on minulle ja Orikedon Keittiötukulle tärkeää, he valmistavatkin kalusteita entistä enemmän itse. Heiltä löytyy modernit levyntyöstölaitteet ja valmistavat mittatilauksesta paljon muutakin kuin peruskiintokalusteita.

Eli jos remontti on nyt ajankohtainen, niin toivottavasti tästä on vähän apua.

Kommentit (2)
  1. Hei! Meillä on keittiöremontti ajankohtainen ja haluaisinkin kysyä sinulta, miten päädyitte keittiön ovimallisiin alakaappeihin, vetolaatikoiden sijaan saareketta lukuunottamatta? Pähkäilen ovimallin ja vetolaatikoiden käytännöllisyyttä..

    1. Päädyin niihin lähinnä kauneussyistä. Halusin, että ovet ovat ryhdikkäästi samaa kokoa. Oven takaa löytyy vetolaatikot…. ovat ihan ok:t, mutta lapset lyövät välillä sen vedettävän laatikon siihen oveen… muutama nirhasu on siitä syntynyt.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *