Alkuruokaa joulupöytään osa II

image.jpg

image.jpg

Pehmeää vuohenjuustoa, keitettyjä punajuuria paloina ja vadelmia.

Tämä alkuruoka on jo pitkän linjan suosikkini. On tosi jees opetella muutama bravuuri niin illallisten järkkäily ei tuota kovinkaan paljon harmaita hiuksia. Limegraavatusta lohesta tuli heti meidän perheen lemppari, sitä tullaan tekemään vielä monesti.

Tämä vuohenjuuston, punajuuren ja vadelmien mixaus jakoi vähän mielipiteitä, itse olen siskoni ja äitini tavoin sitä mieltä, että kaikki ruoat missä on punajuurta ja vuohenjuustoa ovat taivaallisia. Vadelmat raikastivat kokonaisuuden täydelliseksi.

/halved beetroots, scatter with goat’s cheese and raspberries.

Kommentit (7)
  1. Onko punajuuri esillelaitettaessa kylmää vai kuumaa? Täytyy testata tätä reseptiä 🙂

      1. Mä ostin valmiiksi keitettyjä, inhoon punajuurien keittämistä yli kaiken…

        1. Kiitos vastauksesta. Joo minäkin aion ostaa niitä valmiita. Tänään nimittäin tein punajuuri-aurajuustopaistosta, johon itse kuorin ja raastoin punajuuret. Ihan hirveen sotkusta hommaa! Sitä punasta oli lopuksi seinässä, lattialla, vaatteissa.. Huh 😀

  2. Erikoinen tapa kattaa veitsen väärin päin. Onko tämä joku muotijuttu?

    1. Kyllä, viimeisintä muotia! 😀 Ei vaan, taitaa olla ihan oma juttuni tai vahinkoni, sorry! <3

      1. Veitset väärinpäin on paljon näyttävämpää kuin se terä turvallisesti kohti lautasta. (Sitä paitsi ei se terä tänä päivänä ketään viillä, eihän ne mitään puukkoja ole.)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *