Asu kaupungilta

image.png

 

Seilattiin Suviseni kanssa kylillä, haahuilimme torilla ja kolusimme kaikki uudet ihanat putiikit. Kaupungilla hengailu käy kyllä kuntoilusta.

Linnankadulle oli tullut muun muassa ihastuttava Tyttö & Vuohi -liike ja Dots. Ensimmäisenä mainitusta löysimme turkkilaiset Hamam pyyhkeet ja jälkimmäisestä Edbladin tuoksukynttilöitä syysiltoihin. Sisustuksen Koodissa kävimme tietysti moikkaamassa tuttuja. Käännyimme myös uuden Sushi Pandan ovella ja jatkoimme taas matkaa ruokaostoksille Wiklundin alakertaan. Suvilta saa muuten aina hyviä ideoita viikonlopun ruokiin

Linnankadun hoodit ovat ehdottomasti se alue, jonne kannattaa tällä hetkellä suunnistaa Turussa.

/Outfit: cape from Beaumont, jeans from H&M, shoes from Zara, sunnies from Komono

Kommentit (5)
  1. Maria/Dejiss
    4.11.2015, 09:47

    kerrassaan ihana asu ! Ja jotenkin kivaa kun on vaan välillä yksi kuva, jotenkin ”more powerful” 😀 tai jotain.. tykkäilen kovasti 🙂

    xx Maria

  2. Heippa. Kommentoin ihan huumorimielessä ja entisenä turkulaisena veikkailen, että tarkoitat Linnankadun Tuomiokirkon päätä sekä kirjaston kulmia. Tarkennappas silti vähän ”Linnankadun huudit” -määritelmääsi. Katu on aika pitkä (wikipedian mukaan 3 717 metriä) ja sataman päässä onkin ihan erilaista kuin esim. teatterisillan korkeudelta koilliseen. Kadun varrelle mahtuu vaikka mitä! https://fi.wikipedia.org/wiki/Linnankatu_(Turku)

    1. Justiinsa 😉 Tai toisaalta satamasta kun lähtee kävelemään linnankatua, niin kadun varteen tosiaan mahtuu vaikka mitä pit stoppia. Kunhan päätyy Vähätorille, niin kaikki on hyvin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *