Ateria joulun jälkeen

P1011734.JPG

P1011753.JPG

Hennan keittiöstä hyvää iltaa!

Rapuja. Minä ja lapset rakastamme rapuja! Mitä suurempia – sen parempia tietysti. Tänään muisteltiin kaihoisasti kesää ja pyöräytettiin parilalla tiikerirapuja jotakuinkin tämän ohjeen mukaan.

Kokeilkaa muuten grillata parilapannulla avokadon lohkoja – käsittämättömän hyvää! Sivelet ne auringonkukkaöljyllä ja hyvällä suolalla -avot.

Makoisaa viikonloppua, minä lähren ihan koht trehveille.

/tiger prawns, grilled avokado and mayonnaise. Th-th-th- that’s all folks.

Kommentit (2)
  1. Annika / valentine's afternoon
    28.12.2013, 13:21

    Kiitti kivoista treffeistä, oli kiva nähdä!
    Ja siis ihan väärässä olit näiden kuvien suhteen, höpsis, näähän on niin mainiot.

    1. No hejj Annika. Totta tosiaan, oli niin kivaa nähdä – toivottavasti pian taas uudestaan!

      Olen vieläkin vähän kriittinen näistä kuvista, valo ja ruoka kun harvoin kohtaa silleen täydellisesti.

      pus!

      🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *