bbuddy

Bbuddy_Product_01.jpg

Bbuddy_Product_02.jpg

Kylppäri edistyy.

Olen tässä jo varmaan vuoden päivät etsinyt meidän kylpyhuoneeseemme tyylikästä telinettä shampoopulloille. Paljon on löytynyt ”vähän sinnepäin” tyylisiä vaihtoehtoja. Olen aina ollut sitä mieltä, että älä hanki mitään sinne päin vaihtoehtoa, vaan ole mielummin ilman ja odota sitä oikeaa. Tai säästä siihen oikeaan. Olen onneksi luonteeltani sellainen, että pystyn helposti elämään keskeneräisten asioiden kanssa.

Pari viikkoa sitten törmäsin Asplundilla bbuddy -nimiseen hyllyyn ja ihastuin ihan kympillä. Selasin tietoa netistä ja sain selville, että corianista valmistettu hylly on suloisten Tiian ja Russelin yhteistuotos. Kauniin yksinkertainen, ajaton ja skandinaavinen. 

Sähköpostikeskustelujen jälkeen pari mallikappaletta on nyt tulossa meille. Niin mielelläni tuon blogissani esille juuri tälläisiä hienoja tuotteita, joiden takana on tarina ja täydellinen design. Bbuddy on vielä suunniteltu ja käsinvalmistettu Suomessa.

Great minds think alike. Huomasin kamujeni Tuomaksen ja Annan tykästyneen samaan shampoohyllyyn, bbuddyn voit bongata heidän yhdestä kotikuvauskohteesta. Raportoin bbuddysta taas lisää, kun se saapuu luoksemme.

Inspiroivaa iltaa!

(kuva bbuddy.me)

Kommentit (14)
 1. Hei, voisitko laittaa tarkemmin suunnittelijoiden nimiä, kun kyseinen nettisivu ei ole enää avoin. Haluaisin kysyä, löytyisikö tuota bbuddya vielä jostain?

 2. Et sitten itse viitsinyt maksaa tuotteista, joten vonguit ne ilmaiseksi? :/ Olen aina tykännyt blogistasi, mutta tällainen tavaroiden ilmaiseksi ruinaaminen valitettavasti hieman laskee blogisi tasoa.

  1. Ei kyse ole viitsimisestä, vaan siitä että tykkään ihan älyttömästi heidän tuotteestaan ja haluan vilpittömästi tuoda sen esille blogissani. Win-win tilanne molemmille ja ehkä uusi tuttavuus lukijoilleni. On myös hyvä muistaa, ettei mikään maailmassa ole ilmaista… 😉

   1. Näinköhän?
    25.9.2014, 20:28

    Tuotteen voi kyllä tuoda ihmisten tietouteen ihan itsekin sen ostamalla. Vai tuleeko sinun mielestäsi saada tuote ilmaiseksi, jotta voit mainostaa sitä?;) Se, että esität tässä alussa säästäväsi mielusti sitä oikeaa varten ei nyt oikein sovi tekosi kanssa.

    1. Samaa mieltä. Muutenkin tuntuu siltä, että hankinnoissasi hätäisyys näkyy läpi, pakko ostaa/saada heti. Lookalike-tavaroita tai halpoja uusia vaatteita.

     1. Nata - White Trash Disease
      27.9.2014, 15:10

      Hyi miten rumasti sanottu! Katso peiliin ja mieti vielä kerran miten ihmisiä kannattaisi kohdella.

      1. Heh, kiitos Nata. Mä en enää tiennyt mitä pitää sanoa, koska putosin vähän kärryiltä, joten parempi vaan antaa olla. 🙂

      2. Ei se ole ilkeästi sanottu, vaan valitettava totuus, näin ulkopuolisenakin totean. Bloggaajien ruinaaminen ei ole kaunista katsottavaa. Ja tämän piirteen toteaminen niinkin kivassa bloggaajassa kuin Coco tuntuu meistä lukijoista keljulta. En ole lukenut blogiasi, joten en tiedä miten itse toimit. Mutta Cocon sanoin, koska te bloggaajat ette ymmärrä tätä kantaa niin parempi antaa olla. Mukavaa syksyn jatkoa!:)

       1. Hienosti kiteytit asian, noin itsekin ajattelen. Mutta nostetaan hattua tämän kiperän kysymyksen kohdalla ja jatketaan eteenpäin. Hyvää syksyn jatkoa kaikille!

        1. Onko siis suurempi paha lukijoiden kannalta jos bloggaaja on itse lähestynyt itseään kiinnostavaa tahoa, kuin se, että bloggaajaa lähestyy yritys x?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *