Bed&Breakfast

Coco Sweet Dreams

Nyt on pakko jakaa tämä kaunis Brucke 49 niminen Bed&Breakfast koti teidän kanssanne, olen niin ihastunut! Tämä majatalo sijaitsee vuorilla, Vals-nimisessä kylässä Sveitsissä, sinne kun pääsisin. 

Erityisen ihana on ruokailutila taljoineen, pörröiset jutut ovat kovin ajankohtaisia juuri nyt. Olen aika sanaton tämän asunnon kohdalla, täydellinen! Sisustusjutuissa rakastan puuta, betonia ja yksinkertaisia linjoja. Ollapa tällainen alppimaja itsellä.

/I love everything about this Bed&Breakfast home in Vals. 

Photography by Martin Guggisberg

Kommentit

Taimi (Ei varmistettu)

Olen käynyt Valsissa, todellinen sveitsiläinen vuoristokylä. Siellä on myös käymisen arvoinen, tunnettu kylpylä. Todella poikkeava kaikin puolin meillä totutuista - hyvin puhutteleva arkkitehtuuri, riisuttu paikka. http://www.therme-vals.ch/en/therme/architecture/gallery/

Coco
Coco Sweet Dreams

Vouu, sä oot käynyt tuolla kylpylässä, postasin juuri tuosta joskus Facebookiin - ihan tajuton ja niin kaunis!!! Voi sua onnekasta, toivottavasti mäkin pääsen joskus. :)

hiiritm
hiiritm

Tämänkertainen vinkkisi sai minut hymyilemään ja heti katselemaan reittejä ja juna-aikatauluja. Paikka on nimittäin vajaan kolmen ajotunnin päässä meiltä, enkä varmaan tätäkään paikkaa olisi ilman sinua hoksannut. Kiitos! Olen tottunut saamaan blogistasi ihania vinkkejä vanhaan kotikaupunkiini ja niistä on ollut jo monesti hyötyä. Tämän vuoden kesälomalla Turussa ehdimme ihastua esim. Tintå:n, josta tuli kertaheitolla lempipaikkamme. Blogisi vinkkien avulla Turussa on vielä ihanampi käydä. Suurkiitos sinulle tästä aivan ihanasta blogistasi! :-)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vautsi, ei siis matka eikä mikään! Sun täytyy mennä testaa toi mesta ja raportoida sitten kokemukset. 

Todella kivaa kuulla, että olet saanut paljon Turku-vinkkejä, täytyykin taas tehdä jotain Turku-postausta. 

Suuri kiitos sulle, että vierailet täällä! <3

Iiu (Ei varmistettu)

Ihana! Täytyy laittaa muistiin! Valsin kylpylä on yksi parhaista kokemuksistani ikinä, suosittelen!! Kylä on aito ja pieni, ilman turistihässäkkää. Suosittelen!

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi vitsi, mun on varmaan pian pakko vähän tutkia tarkemmin lomaa kylpylässä! Kuvin perusteella ihan jumalainen paikka. <3

Tiinuliinuleenu (Ei varmistettu)

Heippa! Jäin miettimään, kuinka aiot jatkossa hoitaa nämä lainattujen kuvien luvat kuntoon, jos siis niitä ei ole. Nythän puhutaan paljon blogien kuvien käytöstä, pupulandia taisi tuoda säännötkin esille omassa postauksessaan. Moni blogihan esittelee juuri inspiskuvia, eikä niitä siis saa enää jatkossa julkaista ilman kuvan oikeuksien omistajan lupaa. On ollut hauskaa katsella eri blogeissa esim. ruotsalaisten julkaisujen sisustuksia, mitä varmaan jään kaipaamaan. No, pitää itse hankkiutua svedusaiteille;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Lupa-asiat kunnossa. :)

Mä kysyn mielelläni kuvaajalta lupaa ja aina vastaavat tyyliin, suuri kiitos, että kysyin. Ovat tähän mennessä aina antaneet luvan, kunhan vaan muistan linkatata kuvaajan. 

Siitä, että kysyy lupaa, saattaa näin bloggaajana hyötyä siinäkin mielessä, että kuvaaja voi linkatata bloggaajan juttua omalla saitillaan ja blogi taas tulla tutuksi muuallakin. Yhteydenpito kuvaajiin on itseasiassa tuonut minulle paljon enemmän, kuin että jos olisin jättänyt kysymättä ja toiminut siis väärin. 

Kommentoi