Bed&Breakfast

ruokailutila.jpg

ruokailutilanvierus.jpg

ruokailutilanvierus_keittiö.jpg

ruokailutilanvierus_oleskelu.jpg

ruokailutilanvierus_tyo.jpg

Nyt on pakko jakaa tämä kaunis Brucke 49 niminen Bed&Breakfast koti teidän kanssanne, olen niin ihastunut! Tämä majatalo sijaitsee vuorilla, Vals-nimisessä kylässä Sveitsissä, sinne kun pääsisin. 

Erityisen ihana on ruokailutila taljoineen, pörröiset jutut ovat kovin ajankohtaisia juuri nyt. Olen aika sanaton tämän asunnon kohdalla, täydellinen! Sisustusjutuissa rakastan puuta, betonia ja yksinkertaisia linjoja. Ollapa tällainen alppimaja itsellä.

/I love everything about this Bed&Breakfast home in Vals. 

Photography by Martin Guggisberg

Kommentit (8)
 1. Tiinuliinuleenu
  2.11.2013, 20:20

  Heippa! Jäin miettimään, kuinka aiot jatkossa hoitaa nämä lainattujen kuvien luvat kuntoon, jos siis niitä ei ole. Nythän puhutaan paljon blogien kuvien käytöstä, pupulandia taisi tuoda säännötkin esille omassa postauksessaan. Moni blogihan esittelee juuri inspiskuvia, eikä niitä siis saa enää jatkossa julkaista ilman kuvan oikeuksien omistajan lupaa. On ollut hauskaa katsella eri blogeissa esim. ruotsalaisten julkaisujen sisustuksia, mitä varmaan jään kaipaamaan. No, pitää itse hankkiutua svedusaiteille;)

  1. Lupa-asiat kunnossa. 🙂

   Mä kysyn mielelläni kuvaajalta lupaa ja aina vastaavat tyyliin, suuri kiitos, että kysyin. Ovat tähän mennessä aina antaneet luvan, kunhan vaan muistan linkatata kuvaajan. 

   Siitä, että kysyy lupaa, saattaa näin bloggaajana hyötyä siinäkin mielessä, että kuvaaja voi linkatata bloggaajan juttua omalla saitillaan ja blogi taas tulla tutuksi muuallakin. Yhteydenpito kuvaajiin on itseasiassa tuonut minulle paljon enemmän, kuin että jos olisin jättänyt kysymättä ja toiminut siis väärin. 

 2. Ihana! Täytyy laittaa muistiin! Valsin kylpylä on yksi parhaista kokemuksistani ikinä, suosittelen!! Kylä on aito ja pieni, ilman turistihässäkkää. Suosittelen!

  1. Voi vitsi, mun on varmaan pian pakko vähän tutkia tarkemmin lomaa kylpylässä! Kuvin perusteella ihan jumalainen paikka. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *