Black Heels here and there

Coco Sweet Dreams

Oma nurkkaukseni siinä. 

Makuuhuone on pieni, joten yöpöydiksi valikoitui aikoinaan Muuton Stacked, se on ollut juuri sopiva vesilasille ja käsivoiteelle, ei sitä ihminen paljon muuta kaipaakaan. Seinähylly säilöö sopivasti lukemisetkin. 

Korkokenkäkokoelmani on melkoisen huikea ja kenkäni majailevat vähän siellä täällä. Vaatehuoneestani loppui tila kesken jo aikoja sitten, joten olen asetellut kenkälaatikoita ympäri asuntoa. Mielestäni ihan kivan rento ratkaisu.

Kengistä puheen ollen, repertuaaristani uupui vielä viikko sitten klassiset mustat korkokengät. Shoppailimme ystäväni Maj:n kanssa Tampereen hoodeilla ja löysin Cotton -myymälästä hyvästä alennuksesta Michael Korsin mustat korkkarit. Merkki ei sinäänsä ole minun tyyliäni, mutta nämä olivat ihan täydelliset! Ehkä yksi maailman kauneimpia (ja kuumimpia, jos minulta kysytään) on farkut, mustat avokkaat ja valkoinen rento t-paita. Yksinkertaiset asut toimivat. Aina.

 

 

Kommentit

Jonnamaista (Ei varmistettu) http://jonnamaista.com

MK:n avokkaat ovat ihan huiput! Itse ostin mustat kiiltonahkaiset teräväkärkiset korot pari vuotta takaperin ja ne ovat yhä luottokorkoni :) Ehdottomasti hyvä löytö siis! Ps. Farkut + valkoinen paita + mustat korot - agreed!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei, kiva kuulla! Mulla on kokemusta kävelystä  noilla vaan muutaman metrin verran... :D

Meri80 (Ei varmistettu)

Minä pidän kans farkut, t-paita, korkkarit yhdistelmästä :) Samaa mieltä, et yksinkertaiset asut toimivat aina. Itse olen pitkä ja minulla on vaikeuksia löytää sopivia korkokenkiä, sellaisia joissa korko ei ole liian korkea. Kesäksi pitää kyllä löytää jostain sopivat :) Reipasta uutta viikkoa :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ehdottomasti! Olet kyllä onnekas pituutesi johdosta... nythän suurta muotia matalakantaiset "tätikorkkarit". Esim. nämä: http://www.chanel.com/en_SG/fashion/products/shoes/g/s.slings-suede-goatskin-grosgrain-beige.15K.G31318Y50009C8379.c.15K.html

Meri80 (Ei varmistettu)

Oi että, ihanat :) Eikä olisi liian korkeat, kiitti vinkistä :)

Meri80 (Ei varmistettu)

Oi, että ihanat :) Eikä olisi liian korkeat, kiitti vinkistä :)

Souliina (Ei varmistettu) http://souliina.blogspot.fi/

Ihanat kengät, tyylikkäät!

Coco
Coco Sweet Dreams

Niin minustakin. :)

Kommentoi