Black Heels here and there

Oma nurkkaukseni siinä. 

Makuuhuone on pieni, joten yöpöydiksi valikoitui aikoinaan Muuton Stacked, se on ollut juuri sopiva vesilasille ja käsivoiteelle, ei sitä ihminen paljon muuta kaipaakaan. Seinähylly säilöö sopivasti lukemisetkin. 

image.jpeg

Korkokenkäkokoelmani on melkoisen huikea ja kenkäni majailevat vähän siellä täällä. Vaatehuoneestani loppui tila kesken jo aikoja sitten, joten olen asetellut kenkälaatikoita ympäri asuntoa. Mielestäni ihan kivan rento ratkaisu.

image.jpeg

Kengistä puheen ollen, repertuaaristani uupui vielä viikko sitten klassiset mustat korkokengät. Shoppailimme ystäväni Maj:n kanssa Tampereen hoodeilla ja löysin Cotton -myymälästä hyvästä alennuksesta Michael Korsin mustat korkkarit. Merkki ei sinäänsä ole minun tyyliäni, mutta nämä olivat ihan täydelliset! Ehkä yksi maailman kauneimpia (ja kuumimpia, jos minulta kysytään) on farkut, mustat avokkaat ja valkoinen rento t-paita. Yksinkertaiset asut toimivat. Aina.

image.jpeg

 

 

Kommentit (8)
 1. Ihanat kengät, tyylikkäät!

  1. Niin minustakin. 🙂

 2. Minä pidän kans farkut, t-paita, korkkarit yhdistelmästä 🙂 Samaa mieltä, et yksinkertaiset asut toimivat aina. Itse olen pitkä ja minulla on vaikeuksia löytää sopivia korkokenkiä, sellaisia joissa korko ei ole liian korkea. Kesäksi pitää kyllä löytää jostain sopivat 🙂 Reipasta uutta viikkoa 🙂

  1. Ehdottomasti! Olet kyllä onnekas pituutesi johdosta… nythän suurta muotia matalakantaiset ”tätikorkkarit”. Esim. nämä: http://www.chanel.com/en_SG/fashion/products/shoes/g/s.slings-suede-goatskin-grosgrain-beige.15K.G31318Y50009C8379.c.15K.html

   1. Oi että, ihanat 🙂 Eikä olisi liian korkeat, kiitti vinkistä 🙂

   2. Oi, että ihanat 🙂 Eikä olisi liian korkeat, kiitti vinkistä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *