Bling Bling

Coco Sweet Dreams

En ole varsinaisesti korujen käyttäjä, mutta en voi vastustaa pieniä ja siroja koruja. Ne ovat minulle tärkeitä ja näistä tyylini tunnistaa!

Olen etsinyt jo pitkään uusia potentiaalisia kultaisia koruja hopeisen peace-koruni rinnalle. Tänään uudet kultaiset kävelivät kirjaimellisesti vastaan Zarassa. Tämä on jokin rajoitettu erä ja näitä löytyy kultaisena ja hopeana. Rakastan. Vielä kun löytäisin kultaisen siron korvakorun korvan lehdelle, mutta yhtäkään tämän tyylistä ei ole tullut vastaan, kertokaa jos te löydätte.

/zara limited edition necklace - love it!

 

Kommentit

-di (Ei varmistettu)

I also love it! Oliko Turun liikkeessä vielä näitä jäljellä vai Helsingissä? Entä mistä on kaunis valkoinen paita, samanmoinen olisi hakusessa? :) Ihanaa kesää!

Coco
Coco Sweet Dreams

Jepulis, Turun liikkeessä oli näitä - hopeisena ja kultaisena. Valkoinen silkkipaita on vanhus, sekin Zarasta. :D

Ihanaa kesää myös sulle! <3

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Meiltä löytyvästä Emotionissa olen nähnyt tuon tapaisia korviksia, jotka linkitit :). Ne, mitä itse katselin olivat tosin hopeisia, mutta ehkä kultaisiakin löytyy..

LK (Ei varmistettu)

Oletko tutustunut Etsyyn? Se on aikamoinen aarreaitta. Tuon typpisiäkin korvakoruja saattaisi löytyä, kunhan jaksaa selata. :)

Ear cuffeja riittää:
https://www.etsy.com/search?q=ear%20cuff&amp;order=most_relevant&amp;shi...

Tässä ehkä hieman etsimäsi kaltainen:
https://www.etsy.com/listing/179879931/ear-cuff-gold-filled-hammered-no-...

Arde (Ei varmistettu)

Ihania. Tuollaista korvanlehtirengasta olen itsekin toivonut. Kasariaikoina korvassani oli aina jonkinlainen cuffi. Ihanaa, että ne tulivat uudestaan ja nyt olisi ehkä varaa hommata sellainen jalometallista. Pohdittiin samaa juuri mieheni kanssa. Onneksi mieheni on kultaseppä ja hän lupaili jopa ehtivänsä tehdä sen jossain välissä. ;). (Käväisepä AITO kultasepänverstaassa Turussa Timolla, voin luvata kunnon diilit ;). Teettäminen ei ole yleisen uskomuksen mukaan edes kallista. Timo osaa vinkata myös erilaisista vaihtoehdoista.

Arde (Ei varmistettu)

Korjaan : Teettäminen ei ole yleisen uskomuksen vastaisesti edes kallista... ;)

Kommentoi