Bling Bling

image.jpg

En ole varsinaisesti korujen käyttäjä, mutta en voi vastustaa pieniä ja siroja koruja. Ne ovat minulle tärkeitä ja näistä tyylini tunnistaa!

Olen etsinyt jo pitkään uusia potentiaalisia kultaisia koruja hopeisen peace-koruni rinnalle. Tänään uudet kultaiset kävelivät kirjaimellisesti vastaan Zarassa. Tämä on jokin rajoitettu erä ja näitä löytyy kultaisena ja hopeana. Rakastan. Vielä kun löytäisin kultaisen siron korvakorun korvan lehdelle, mutta yhtäkään tämän tyylistä ei ole tullut vastaan, kertokaa jos te löydätte.

/zara limited edition necklace – love it!

 

Kommentit (6)
 1. Ihania. Tuollaista korvanlehtirengasta olen itsekin toivonut. Kasariaikoina korvassani oli aina jonkinlainen cuffi. Ihanaa, että ne tulivat uudestaan ja nyt olisi ehkä varaa hommata sellainen jalometallista. Pohdittiin samaa juuri mieheni kanssa. Onneksi mieheni on kultaseppä ja hän lupaili jopa ehtivänsä tehdä sen jossain välissä. ;). (Käväisepä AITO kultasepänverstaassa Turussa Timolla, voin luvata kunnon diilit ;). Teettäminen ei ole yleisen uskomuksen mukaan edes kallista. Timo osaa vinkata myös erilaisista vaihtoehdoista.

  1. Korjaan : Teettäminen ei ole yleisen uskomuksen vastaisesti edes kallista… 😉

 2. Oletko tutustunut Etsyyn? Se on aikamoinen aarreaitta. Tuon typpisiäkin korvakoruja saattaisi löytyä, kunhan jaksaa selata. 🙂

  Ear cuffeja riittää:
  https://www.etsy.com/search?q=ear%20cuff&order=most_relevant&ship_to=FI

  Tässä ehkä hieman etsimäsi kaltainen:
  https://www.etsy.com/listing/179879931/ear-cuff-gold-filled-hammered-no-pierce?ref=listing-21

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *