Citypuutarha osa 1

 

IMG_7583.JPG

IMG_7564.JPG

Minulla on tietysti jo selvät visiot minkälaiset istutukset ja yleisen fiiliksen haluan tänä vuonna kaupunkikotini pienelle pihalle. Kaikki kasvit tulevat pysymään väritykseltään vihreänä, jotain valkoista kukkivaa saa olla joukossa. Tunnelmaltaan kotipihani saisi olla mahdollisimman raikas ja edellisvuosien tapaan saatan tuoda sisäkasvitkin ulkoilmaan – varsinkin silmäteräni; banaanipuun. Kasveiksi valitsen jotain kuvan kaltaista sekalaista – tuulessa liehuvia kasveja, köynöksiä ja vastapainoksia isolehtisiä kasveja. En ehkä malta odottaa lämpimiä kesäiltoja pihalla. Pidän kovin juuri nyt kaupunkielämästä ja siitä, että minulla on kuitenkin pieni vihreä patio, jossa oleskella syreenipuiden suojassa. Kaupungin valot ja pieni liikenteen melu iltasella on minun mielestäni rauhoittavaa.

Toivon, että kiireiltäni ehdin viikonloppuna laittamaan jo pientä oleskelualuettani kondikseen – jos hyvin käy niin kuvasaldoa pukkaa tännekin tuota pikaa.

Keep it simple and FRESH!

Kommentit (5)
 1. Ihanan kuuloista ja tunnelmallista <3 Kyllä siinä kelpaa nauttia kylmä lasillinen viiniä! Wink wink 😉 

  1. Ja mistäs banaanipuita saa ostaa? 🙂 Mahtaakohan sellainen tai joku muu iso viherkasvi selvitä paahtavan kuumalla parvekkeella :O 

   1. Mä ostin Plantagenista. Tietääkseni banaanipuu tarvitsee ison ruukun, jotta se menestyy. Ja sit mun viherkasviopaskirja sanoo, et banaanipuu viihtyy valoisassa paikassa, mut ei kestä suoraa auringonpaahdetta. Sen voi istuttaa kesällä jopa pihalle. 🙂 

    Ja sitku mä saan mun Citypuutarhan kuntoon, ni laitan viestii. 😉 Tervetuloo myös ihan vaan suunnittelemaan & viinilasilliselle. 

 2. Kuvia ja kasvivinkkejä odotetaan innolla – ihan samat haaveet kun täälläkin, mutta toteutus takkuaa 🙂

  1. Kuvia ja kasvivinkkejä tulossa ihan varmasti. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *