Coast House

Coco Sweet Dreams

Yksi unelmistani on asua vielä joskus meren rannalla modernissa talossa, ehkä siellä Malibussa... toki onhan noita rantoja Suomessakin.

Tämä rakennus ja sisustus jäi erityisesti mieleeni, pidän kovin asunnon värimaailmasta. Värikkyys on kaunista, mutta huomaan, että viihdyn parhaiten näiden kuvien sävymaailmassa.

Kiinnitin huomiota myös asunnon epäsuoraan valoon. Nähtävästi vain ruokapöydän yläpuolelle on ripustettu harkittu ja näyttävä valaisin.

Mustavalkoisia tauluja mustilla kehyksillä on ripoteltu sinne tänne ja se antaa mielestäni hienostuneen elegantin ripauksen sisustukseen. Tekeekin mieli tehdä sama omaan kotiin. Kylmänsävyiset harmaat seinät kiinnostavat myös, lautalattiasta puhumattakaan. Tyhjä, karsittu tila on kaunis ja ainakin minulle sellainen ympäristö antaa paremmin tilaa ja selkeyttä omille ajatuksille, niitä kun on paljon. :)

Kuvat: All Over Press

Cassion Castle Architects

Kommentit

Mist (Ei varmistettu)

Ihanan selkeä ja ilmava koti..vähemmän on enemmän.

Jilli/Big Mama's Home (Ei varmistettu) http://bigmamashome.blogspot.fi

Kaunis talo, ehkä hieman liian pelkistetty minun makuuni, mutta kukin tyylillään. Rantatalo olisi ihana. Itse taidan kuitenkin haaveilla hieman perinteisemmästä, 1900-luvun alukupuolen puutalo vaihtoehdosta. Ensimmäisessä kuvassa näkynyt sänky kuitenkin kiinnitti huomion ja voisin itsekin hyväksyä samanlaisen ratkaisun.

Kommentoi