Coast House

coasthouse.jpg

coasthouse2.jpg

coasthouse3.jpg

coasthouse4.jpg

coasthouse5.jpg

coasthouse6.jpg

Yksi unelmistani on asua vielä joskus meren rannalla modernissa talossa, ehkä siellä Malibussa… toki onhan noita rantoja Suomessakin.

Tämä rakennus ja sisustus jäi erityisesti mieleeni, pidän kovin asunnon värimaailmasta. Värikkyys on kaunista, mutta huomaan, että viihdyn parhaiten näiden kuvien sävymaailmassa.

Kiinnitin huomiota myös asunnon epäsuoraan valoon. Nähtävästi vain ruokapöydän yläpuolelle on ripustettu harkittu ja näyttävä valaisin.

Mustavalkoisia tauluja mustilla kehyksillä on ripoteltu sinne tänne ja se antaa mielestäni hienostuneen elegantin ripauksen sisustukseen. Tekeekin mieli tehdä sama omaan kotiin. Kylmänsävyiset harmaat seinät kiinnostavat myös, lautalattiasta puhumattakaan. Tyhjä, karsittu tila on kaunis ja ainakin minulle sellainen ympäristö antaa paremmin tilaa ja selkeyttä omille ajatuksille, niitä kun on paljon. 🙂

Kuvat: All Over Press

Cassion Castle Architects

Kommentit (2)
  1. Jilli/Big Mama's Home
    29.2.2016, 12:27

    Kaunis talo, ehkä hieman liian pelkistetty minun makuuni, mutta kukin tyylillään. Rantatalo olisi ihana. Itse taidan kuitenkin haaveilla hieman perinteisemmästä, 1900-luvun alukupuolen puutalo vaihtoehdosta. Ensimmäisessä kuvassa näkynyt sänky kuitenkin kiinnitti huomion ja voisin itsekin hyväksyä samanlaisen ratkaisun.

  2. Ihanan selkeä ja ilmava koti..vähemmän on enemmän.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *