Coco Ear Cuff

Coco Sweet Dreams

 

Niin mukaviin juttuihin sitä pääsee mukaan.

Haaveilin keväällä ear cuff-mallisista korvakoruista, enkä millään löytänyt sopivaa mallia - kerroin tästä myös blogissani, jonka jälkeen kultasepäksi opiskeleva Laura Darth lähestyi minua ja kysyi haluaisinko suunnitella korun, jonka hän sitten valmistaisi. Suostuin ilomielin, olen itseasiassa jo pitkään haaveillut kauniiden ja minimalisten korujen suunnittelusta. Suomen markkinoilta on vaikea löytää oman tyylisiä koruja.

Koruja on rajattu määrä ja niitä löytyy hopeisena, kultaisena ja kultaisena sinisellä kivellä. Tummansininen Lapis Lazuli-kivi muistuttaa marmorikuviota ja se on hyvin kaunis - tummansininen ja kulta muodostavatkin uskomattoman kauniin liiton. Korut ovat hopeaa, kultainen versio on päällystetty kullalla.

Hinnaltaan korut ovat oikein kohtuulliset ja tuotto menee tälle nuorelle kultasepän alulle, toivottavasti tämä ihana käsityöläinen tekee menestykkään uran korujen parissa. Koruja pääsee ostamaan Lauran Etsy-kaupasta.

Toivottavasti pääsen ideoimaan lisää jotain vastaavaa, niin ihanaa hommaa!

x

/since spring 2014 I was looking for the perfect ear cuff, but I couldn't find it. Together with Laura Darth I wanted to create something very own, so these ear cuffs were born.

 

Kommentit

Jonttu (Ei varmistettu)

Aivan ihanat kyllä ovat, niin herkät ja tyylikkäät. Itselläni on täsmälleen sama ongelma kuin sinulla: en yleensä löydä tarpeeksi siroja koruja suomalaisista liikkeistä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Toivottavasti asia korjaantuu tulevaisuudessa ja suomalaisia siroja koruja tulee markkinoille. <3

ida365 xxx (Ei varmistettu) http://ida365.fi

Voi Hensku, niin kauniita! &lt;3 Ihan sun suunnitteleman näköisiä ja tosi kauniit yhdistelmät noiden kivien suhteen. Ihana yhteistyöjuttu!

Coco
Coco Sweet Dreams

Ihana Ida, thanks! Me ikävöitiin sua Naantalissa! <3 

Saija/Tasapainoa tavoitellen (Ei varmistettu) http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/

Juuri hankin lapis lazuli riipuksen ja tuo kiven värimaailma on upea. Kauniita ja ihanan yksinkertaisia ja tuon lapis version kävinkin jo itselleni tilaamassa. Minä tykkään paljon erilaisista kivilajeista ja toivoisinkin itse näkeväni niitä enemmän suomen koruvalikoimassa.

Sarilleli (Ei varmistettu)

Kauniit ja tyylikkäät. Tykkään! Enemmän vain tällaista, olet lahjakas.

Katja.. (Ei varmistettu)

Voi Coco, tästä tuli niin hyvä mieli. &lt;3 Kiitos sinulle ja Lauralle! Ihan mahtavaa, että tällainen oli mahdollista. Olisipa todella mukaa nähdä teidän yhteistyötä vielä lisääkin. :) Muuten, olen itse "korvisihminen", en oikein osaa käyttää muita koruja. Ja nimenomaan olen kanssa sirojen korujen ystävä, tosin olen sitä mieltä, että siron ja huomaamattoman välillä on ero, haluan nimenomaan käyttää sellaisia koruja, jotka eivät herätä liikaa huomiota/ota liikaa tilaa, mutta kuitenkin haluan, että korut ovat näkyviä. Ja nämä sinun suunnittelemasi ovat juuri sellaisia, ihania!!

Vitsi, kun en osaa nyt päättää, että tilaanko sen sterling hopeisen- korun vai sen Lapis Lazuli- version... Kiitos Coco ja Laura, tästä tuli tosi kiva joululahja itselle, tämä blogisi on mulle niin hyvän mielen paikka, että tosi mukava, että siitä/sinusta saa jonkun ihan konkreettisenkin muiston(en tiedä, tuliko tuo nyt vähän epäselvästi selittettyä, mutta toivottavasti ymmärsit, mitä tarkoitin...).

Kivaa viikon jatkoa Coco ja Laura(jos tätä luet)!! :)

Kommentoi