Coco Ear Cuff

vscocam-photo-1.jpg

coco_koru.jpg

IMG_4723.JPG

coco_earcuff3.jpg

coco_koru2.jpg

IMG_4655.JPG

 

Niin mukaviin juttuihin sitä pääsee mukaan.

Haaveilin keväällä ear cuff-mallisista korvakoruista, enkä millään löytänyt sopivaa mallia – kerroin tästä myös blogissani, jonka jälkeen kultasepäksi opiskeleva Laura Darth lähestyi minua ja kysyi haluaisinko suunnitella korun, jonka hän sitten valmistaisi. Suostuin ilomielin, olen itseasiassa jo pitkään haaveillut kauniiden ja minimalisten korujen suunnittelusta. Suomen markkinoilta on vaikea löytää oman tyylisiä koruja.

Koruja on rajattu määrä ja niitä löytyy hopeisena, kultaisena ja kultaisena sinisellä kivellä. Tummansininen Lapis Lazuli-kivi muistuttaa marmorikuviota ja se on hyvin kaunis – tummansininen ja kulta muodostavatkin uskomattoman kauniin liiton. Korut ovat hopeaa, kultainen versio on päällystetty kullalla.

Hinnaltaan korut ovat oikein kohtuulliset ja tuotto menee tälle nuorelle kultasepän alulle, toivottavasti tämä ihana käsityöläinen tekee menestykkään uran korujen parissa. Koruja pääsee ostamaan Lauran Etsy-kaupasta.

Toivottavasti pääsen ideoimaan lisää jotain vastaavaa, niin ihanaa hommaa!

x

/since spring 2014 I was looking for the perfect ear cuff, but I couldn’t find it. Together with Laura Darth I wanted to create something very own, so these ear cuffs were born.

 

muoti trendit trendit trendit
Kommentit (7)
  1. Voi Coco, tästä tuli niin hyvä mieli. <3 Kiitos sinulle ja Lauralle! Ihan mahtavaa, että tällainen oli mahdollista. Olisipa todella mukaa nähdä teidän yhteistyötä vielä lisääkin. 🙂 Muuten, olen itse "korvisihminen", en oikein osaa käyttää muita koruja. Ja nimenomaan olen kanssa sirojen korujen ystävä, tosin olen sitä mieltä, että siron ja huomaamattoman välillä on ero, haluan nimenomaan käyttää sellaisia koruja, jotka eivät herätä liikaa huomiota/ota liikaa tilaa, mutta kuitenkin haluan, että korut ovat näkyviä. Ja nämä sinun suunnittelemasi ovat juuri sellaisia, ihania!!

    Vitsi, kun en osaa nyt päättää, että tilaanko sen sterling hopeisen- korun vai sen Lapis Lazuli- version... Kiitos Coco ja Laura, tästä tuli tosi kiva joululahja itselle, tämä blogisi on mulle niin hyvän mielen paikka, että tosi mukava, että siitä/sinusta saa jonkun ihan konkreettisenkin muiston(en tiedä, tuliko tuo nyt vähän epäselvästi selittettyä, mutta toivottavasti ymmärsit, mitä tarkoitin...).

    Kivaa viikon jatkoa Coco ja Laura(jos tätä luet)!! 🙂

  2. Kauniit ja tyylikkäät. Tykkään! Enemmän vain tällaista, olet lahjakas.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *