Coco ja viime vuosi

Coco Sweet Dreams

Uudet ja vanhat ystävät, hei!

Olen turkulainen Coco ja tulin tänne Lilyyn iloksenne. Olen pitänyt jo useamman vuoden blogia Coco Sweet Dreams ja siitä on tullut minulle kovin  tärkeä. Täällä on vain kaikkea kaunista ja positiivista mieltä - tänne on hyvä tulla kun arki on monesti vähän hektistä.

Olen myös äiti. Pienen vastasyntyneen vauvan ja kolmevuotiaan pikku pojan.

Vuosi 2011 oli tapahtumia täynnä. Seurattiin muun muassa pienen vauvamasun kasvua, käytiin ulkomailla ja tavattiin uusia ihmisiä.

Blogiin postasin herkullisia reseptejä, joista tämä avokado/tomaatti/mozzarella on edelleen yksi suosikkini. Pidän muutenkin puhtaista ja yksinkertaisista ruoista, joista tulee hyvä olo.

Kesällä 2011 tapasin ystäviä ja tutustuin muutamaan uuteenkin. Turku oli kulttuuripääkaupunki ja tänne avattiin muutama uusi ihana ravintola. Rakastan ulkona syömistä ja juomista. Kuljen usein kamera kädessäni ja kuvaan mielelläni kaunista kotikaupunkiani.

Voi kesä, tule pian. Kesällä pyöräilin monesti Aurajokirantaan... voi niitä pitkiä kesäiltoja! Kesällä ei tarvita takkia ja iholla on kaunis rusketus. Kesällä ei ole niin kiire.

Syksyllä 2011 tein aivan mahtavan Visit in Swedenin tarjoaman blogireissun Tukholmaan. Tällä hienolla porukalla + yksi ihana Lintu. Kiertelimme kauppoja ja minä olin eniten innoissani kaikista ihanista sisustuskaupoista.

Syksy meni yhdessä hujauksessa. Jäin äippälomalle ja otin rauhallisesti. Valmistauduttiin vastaanottamaan meidän uutta perheenjäsentä.

Tuli joulukuu 2011 ja meidän "poju" sai pikkusiskon, jolla on vieläkin niin ihanat ruttuvarpaat. Meistä tuli nelihenkinen perhe.

Matkailua, muotia ja paljon kotijuttuja. Kauniita asioita. Niistä on tämä palsta tehty.

Tervetuloa, tästä jatketaan! On helmikuu ja vuosi 2012.

Memorable year 2011 in pictures. Welcome to my new blog and new year 2012!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi, ihana vuosi!

Rakastan tuota pyöräkuvaa yli kaiken. Harmi kun joku mörkö vei aina niin kauniin pyöräsi.

Nähdään pian Turussa <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Mäkin tykkään pyöräkuvasta ja tuosta ekasta! ;) '

Ja no niinpä... arvaa vaan oonko miettinyt missä mahtaa mun pyörä nyt polkea. Meidän poika on pitänyt huolen että about koko Turku tietää että äidin pyörä on varastettu. Hänelle oli niin jännää kun mentiin poliisiasemalle tekemään rikosilmoitus pyörästä jne. Siitä puhutaan vieläkin.

my view

kaunis ja houkutteleva blogi :)  mahtavia kuvia, tunnelma välittyy :)!!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, todella kiva kuulla!

Voi kun tuli ikävä kesää näitä kauniita kuvia katsellessa.  Tulisi jo sieltä.

Kiva kun siirryit tänne Lilyyn, blogisi sopii tänne kivaan joukkoon :)

 

 

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Tervetuloa iloiseen seuraan Lilyyn!

(Ei varmistettu)

Hienoa kun olet täällä! Päivitän heti osoitteesi, että pysyn kärryillä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Iloinen kiitos Tiina! Täällä on kivaa!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos Vierailija! :) Hieno homma että päivität ja seuraat mukana! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuo pyöräilykuva on ihana ja tietenkin pienet ruttuvarpaat :) Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa; parasta antia ovat kauniit kuvat ja positiivisuus.

AnnaS /http://haivahdyspurppuraa.blogspot.com/

Malia (Ei varmistettu)

Onnea uuteen blogikotiin! Kivaan joukkoon varmasti liityit :)

Malia (Ei varmistettu)

...niin ja kiitos kun olet jo päivittänyt sivupalkkiin uuden blogiosoitteeni!

Uuden alun kunniaksi minäkin rohkaistun kommentoimaan :)  Sinulla on todella kaunis blogi. Tyyli pitkälti minun mieleeni vähän joka asiassa ja itsekkin ihkaensimmäisen pienen vauvan äitinä on niin mukava ollut seurailla myös sinun raskausaikaasi ja ihailla kauniita valokuviasi. Ja koristakin löytyi niin paljon tuttua (ihan tahattomasti), että piti miehellekkin mainita ;) Ja tuolla Tintåssa pitää päästä ihan tapaksille asti seuraavalla Turun reissulla, kun suussa sulavat leivokset on jo maisteltu <3

Saara1 (Ei varmistettu)

Heippa! Ensinnäkin pidän kovasti blogistasi niin uudesta kuin vanhastakin. Saanhan vaan esittää yhden toiveen? Ethän unohda muoti/tyylijuttujasi! Pidän kovasti tyylistäsi, koska olet äiti ja klassinen pukeutuja, muttet tippaakaan tylsä tai tavanomainen :)

Sweetye_ (Ei varmistettu)

Voi että on kauniita kuvia!
Täytynee käydä lueskelemassa useamminkin.

Onnea perheenlisäyksestä! :)

Pikku Kippari (Ei varmistettu)

Osoite päivitetty blogi-readeriin, tottakai, kun mun lempiblogista on kyse!

Little Skipper (www.girlsonthewing.com)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti AnnaS! :)

Malia, kiitos. Täällä on kivaa!

Lumi, kiitos paljon! Kiva kuulla. :) tintå + henkilökunta on ihana/ihania, kannattaa mennä!

Saara, pidetään mielessä! Tarvitsisin itselleni kuvaajan, että saisin kivoja asukuvia enemmän. Täytyy kouluttaa toi pikkumies siihen tehtävään. ;)

Sweetye_ teretulemasta! :) Kiitos.

Pikku Kippari, cool! :)

 

Coraline (Ei varmistettu)

Oih, minulle tulee aina niin kova koti-ikävä, kun luen näitä sinun postauksiasi Turusta.... Ei ole maailmassa parempaa paikkaa kuin kesäinen Turku! Vajaan vuoden olen nyt asunut aivan toisella puolen Suomea, Oulussa, ja vaikka viihdyn täälläkin, tuntuu toisinaan, että kyllä se oikea koti ja sydämenpaikka siellä Turussa on.

Kommentoi