Coco ja viime vuosi

Uudet ja vanhat ystävät, hei!

Olen turkulainen Coco ja tulin tänne Lilyyn iloksenne. Olen pitänyt jo useamman vuoden blogia Coco Sweet Dreams ja siitä on tullut minulle kovin  tärkeä. Täällä on vain kaikkea kaunista ja positiivista mieltä – tänne on hyvä tulla kun arki on monesti vähän hektistä.

Olen myös äiti. Pienen vastasyntyneen vauvan ja kolmevuotiaan pikku pojan.

Vuosi 2011 oli tapahtumia täynnä. Seurattiin muun muassa pienen vauvamasun kasvua, käytiin ulkomailla ja tavattiin uusia ihmisiä.

img_8781.jpg

Blogiin postasin herkullisia reseptejä, joista tämä avokado/tomaatti/mozzarella on edelleen yksi suosikkini. Pidän muutenkin puhtaista ja yksinkertaisista ruoista, joista tulee hyvä olo.

salados.jpg

Kesällä 2011 tapasin ystäviä ja tutustuin muutamaan uuteenkin. Turku oli kulttuuripääkaupunki ja tänne avattiin muutama uusi ihana ravintola. Rakastan ulkona syömistä ja juomista. Kuljen usein kamera kädessäni ja kuvaan mielelläni kaunista kotikaupunkiani.

p5270368.jpg

Voi kesä, tule pian. Kesällä pyöräilin monesti Aurajokirantaan… voi niitä pitkiä kesäiltoja! Kesällä ei tarvita takkia ja iholla on kaunis rusketus. Kesällä ei ole niin kiire.

p7082468.jpg

p7082454.jpg

Syksyllä 2011 tein aivan mahtavan Visit in Swedenin tarjoaman blogireissun Tukholmaan. Tällä hienolla porukalla + yksi ihana Lintu. Kiertelimme kauppoja ja minä olin eniten innoissani kaikista ihanista sisustuskaupoista.

_mg_1534.jpg

pa080428.jpg

Syksy meni yhdessä hujauksessa. Jäin äippälomalle ja otin rauhallisesti. Valmistauduttiin vastaanottamaan meidän uutta perheenjäsentä.

Tuli joulukuu 2011 ja meidän ”poju” sai pikkusiskon, jolla on vieläkin niin ihanat ruttuvarpaat. Meistä tuli nelihenkinen perhe.

p1014451.jpg

Matkailua, muotia ja paljon kotijuttuja. Kauniita asioita. Niistä on tämä palsta tehty.

Tervetuloa, tästä jatketaan! On helmikuu ja vuosi 2012.

Memorable year 2011 in pictures. Welcome to my new blog and new year 2012!

Kommentit (18)
 1. Oih, minulle tulee aina niin kova koti-ikävä, kun luen näitä sinun postauksiasi Turusta…. Ei ole maailmassa parempaa paikkaa kuin kesäinen Turku! Vajaan vuoden olen nyt asunut aivan toisella puolen Suomea, Oulussa, ja vaikka viihdyn täälläkin, tuntuu toisinaan, että kyllä se oikea koti ja sydämenpaikka siellä Turussa on.

 2. Kiitti AnnaS! 🙂

  Malia, kiitos. Täällä on kivaa!

  Lumi, kiitos paljon! Kiva kuulla. 🙂 tintå + henkilökunta on ihana/ihania, kannattaa mennä!

  Saara, pidetään mielessä! Tarvitsisin itselleni kuvaajan, että saisin kivoja asukuvia enemmän. Täytyy kouluttaa toi pikkumies siihen tehtävään. 😉

  Sweetye_ teretulemasta! 🙂 Kiitos.

  Pikku Kippari, cool! 🙂

   

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *