Cocolta siivous sujuu

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Sini

Siivousintoilijana olin todella iloinen päästessäni testaamaan kotimaisen Sinin tuotteita, minun osa-alueeksi valikoitui kylpyhuoneemme.

Sinin Kylpyhuonepesin - ehdottomasti suosikkini! Varren avulla lattioiden putsaaminen on todella helppoa, jopa mukavaa puuhaa.

Siisti koti on minulle karkeasti sanottuna edellytys hyvään elämään, kotona olen kuin vihainen karhuemo sotkun keskellä. Sen takia mietin ihan jok'ikinen päivä minkä asian hoidan tänään kotona kuntoon. Katsokaas, kun olen "näppäränä tyttönä" keksinyt sen, että pienistä teoista tulee suuria ja kun hommat jakaa tasaisesti pitkin viikkoa, ei se raasta hermoja niin paljon kuin koko hela hoidon hoitaminen kerralla.

Jynssäri putsaa tehokkaasti pienet ja hankalat välit, toinen suosikkini.Tätä kannattaa kokeilla myös lavuaarin hanan takaosaan, todellakin lähtee lika! Jynssäri on muuten saanut myös avainlipputunnuksen. Valtaosa Sinin tuotteista on valmistettu Suomessa, jes!

Meillä on aika selkeät kuviot kotihommien suhteen, se johtuu varmasti siitä, että me ollaan mieheni kanssa asuttu yhdessä about kymmenen vuotta. On selvää, että mies hoitaa laajemmat taloomme liittyvät kokonaisuudet, hän myös pesee meistä eniten pyykkiä. Minä putsaan, kiillotan, viimeistelen, vien ja tuon tullessani tai mennessäni. Olen paljon lasten kanssa. Minulle on selvää, että kodistani löytyy tuoksukynttilöitä, tuoreita kukkia, kun taas mies ei ymmärrä sellaisten yksityiskohtien perään ollenkaan. Pikku hiljaa yritän opettaa lapsilleni kotitöiden tekemistä, jotta arkeni olisi vähän helpompaa. Poju osaa jo tsekata mitkä vaatteet ovat pesun tarpeessa ja vie ne pyykkikoriin. Tyttö kerää lelut lelukoreihin ja osaa jopa äitiään paremmin organisoida tavaroitaan, legot ja nukenvaatteet löytävät siististi omiin koreihin, big girl!

Kolmas suosikkini on saumaharja, tämäkin ihanan tehokas! Tätä kokeilin eteisen lattiaan, saumoista lähti likaa vaikka millä mitalla. Koko talon lattiat puunasin Sinin uudella monitoimimopilla, rakastan!

Pienet pölypallot eivät haittaa minua, mutta kylpyhuoneen ja keittiön siisteyttä yritän vaalia päivittäin. Olinkin innoissani saatuani Siniltä kunnon välineet kylpyhuoneen pesuun. Aikaisemmin jynssäsin selkä vääränä kylpyhuoneen lattiat mattoharjalla, nyt jynssään lattiat ryhti suorana Sinin kylpyhuonepesimellä - ihan loistava tuote, tätä ei kannata missata! Toinen ehdoton suosikkini oli jynssäri - luulin, että meidän hanan takaosa on puhdas, no ei todellakaan! Tämän avulla sain kaikki pinttyneet liat pois, IHANAA! Siivoamisessa on kaikessa yksinkertaisuudessaan parasta se, että näkee, kun lika lähtee pois ja oma koti puhdistuu. Arvostan suuresti sitä, että Sini tuotteissa on huomioitu siivousvälineiden ergonomia, niitä on tosi vaivaton käyttää.

Pikku apurini.

Oikeasti siivoaminen ei ole mikään big deal, me vaan teemme sen aloittamisesta tosi ison numeron, eikö niin? Kuten jo alussa mainitsin, niin pääsen helpolla, kun teen joka päivä jotain pientä - niistä pienistä teoista tulee loppupeleissä suuria ja siisteyden ylläpito on sata kertaa helpompaa.

Kommentit

Cessi (Ei varmistettu)

Mitä pesuainetta käytät kuin peset kylpyhuonetta ja laattasaumoja? Minulla on tuo saumaharja mutta kun en millään saa meidän kylpyhuoneen saumoja puhtaaksi ja remontti valmistui alle puoli vuotta sitten. Olen kokeillut eri puhdistusaineita mutta kun ei lattia puhtaaksi tule.

Coco
Coco Sweet Dreams

Yleensä mä käytän jotain suht myrkyttömiä pesuaineita, kuten Methodia, mutta joihinkin pahoihin kohtiin käytän sellaista laatta/klinkkeripesuainetta.. sillä lähti ihan ok:sti. Merkki oli Kiilto (Kiven & Laatan voimapesu).

:) (Ei varmistettu)

Kiitos pesuainevinkistä Coco :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Puhdas koti = mielenrauha. Ah!

Coco
Coco Sweet Dreams

Niinpä! <3

soleggiata

Minulla on ihan sama siivousfilosofia -joka päivä teen jotain, eikä oikeastaan koskaan tarvitse tehdä suursiivousta. Tähän sopii myös vanha sanonta: vie mennessäs, tuo tullessas, tee ollessas =)

Coco
Coco Sweet Dreams

Toi vie mennessän, tuo tullessas ja tee ollessas on niin hyvä sanonta ja sitä koitan parhaani mukaan noudattaa. Just paras!

Small things with a bling

Täällä toinen siivousitoilija. Joka päivä yritän siivota jotakin vaikka meidän kotiin ei montaa neliötä uppoudu. Toisinaan juurikin ne muutamat neliöt ovat kovassa käytössä ja tuntuu että juuri raivattuun nurkkaan kertyy hetkessä uutta sälää. Kunnon siivousvälineet ovat ihan must vaikka omalta listaltani vielä muutama puuttuukin, kylpyhuonepesin taitaa olla seuraava hankintalistalla ;) 

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä aloin miettiin... mä en ehkä oo mikään kovan luokan siivousintoilija, mutta välineintoilija sitäkin enemmän. Tuo pesin on kyllä ihana, sen pesimen karheella pesusienellä lähtee tosi kivasti lika pois.

Ootko muuten keksinyt jotain kivaa säilytysratkaisua siivousvälineille... meillä ne vaan lojuu kodinhoitohuoneessa leviänä.

Small things with a bling

Siivouspurkit ja purnukat säilytän isossa mustassa neliskanttisessa korissa. Ikeasta joskus raahattu. Muille siivouskamppeille en vielä ole keksinyt kunnollista säilytysratkaisua. Kunnon kokoinen siivouskaappi jonne saisi imurin, mopit, rätit ja harjat siististi laitettu olisi unelmissa. Meidän pieneen kaksioon ei sellaiselle kaapille ole tilaa. Toivottavasti joskus kun on isompi talo/asunto allaan muistaa myös jättää tilaa siivousvälineille, näiden vempaimien säilytystila kun usein jää unholaan :)

Sara06 (Ei varmistettu)

Olen joskus käyttänyt itsestäni nimitystä siivousnatsi. Se sopii meidän perheeseemme, sillä minun siivousintoiluni herättää välillä pahaa verta perheemme kolmessa muussa perheenjäsenessä (mies ja kaksi kouluikäistä lasta). Yritämme koko ajan löytää sopivaa balanssia minun siivousintoiluni ja muun perheen siivousboheemisuuden välille eikä kyllä ole helppoa. :-) Ehkä kaikkein ärsyttävintä lapsiperheessä on se, että pitää järjestellä ja siirrellä tavaroita melkein yhtä kauan kuin itse siivoamiseen kuluu aikaa. Argh!

Minun feng shuini eivät ole kohdillaan, jos tavarat eivät ole edes kutakuinkin paikallaan, mutta olen vuosien saatossa antanut vähän periksi liialle intoilulle. Meillä tehdään kerran vuodessa suursiivous (ml. ikkunoiden pesu), kahden viikon välein kunnon siivous ja muutoin arkena pientä ylläpitosiivousta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, I feel you! Tavaroiden siirtely ja järjestely on niin tylsää hommaa, ottaisin kotisiivouksen sijaan meille sellaisen järjestelijän. <3

Kotinakivitalo (Ei varmistettu) http://kotinakivitalo.blogspot.fi/

Osui ja uppos! I feel you too. Minäkin vihaan juuri sitä tavaroiden ja etenkin vaatteiden järkkäämistä, viikkaamista ja paikoilleen laittamista. Siivoaminen on piece of sh..t sen rinnalla ;) Ahh, mun täytyy kyllä hankkia uusia välineitä kunhan saadaan uusi koti valmiiksi. Siellä varmasti riittääkin sitä siivoamista. Olen pitkään ollut tosi ahdistunut meidän väliaikaiskodissa. Muutama päivä sitten keksin syynkin, se on niin sekaisin kun yritämme mahtua tavaroinemme liian pieneen asuntoon. Fengshuit on kaukana. Nooh, onneksi kohta helpottaa :)

maijjopa (Ei varmistettu)

Tämä postaus on kyllä nyt niin ajankohtainen itsellä.. Neljän aikuisen ihmisen talouden hoito kun ei ole ainakaan meillä niin itsestäänselvyys valitettavasti, vaikka tuota "pienistä pisaroista kasvaa suuri joki" ajatusta olenkin yrittänyt toitottaa! x)

SariM (Ei varmistettu)

Meillä vannotaan höyrypesurin nnmeen!! Saumat, laatat, hanat, ikkunat, ovet, laminaatit - kaikki! Kuumalla höyryllä tulee huikean puhtaat saumat ja ihan ilman voimakkaita pesuaineita.

Annne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Nuo Sinin välineet on ihan huiput. Siivous sujuu kuin tanssi hyvillä tarvikkeilla. Tuo pikkujynssäri on mun kaikista tärkein ja lempparein siivousväline, miten olen joskus saanut paikat puhtaiksi ilman sitä. Just tänään jynssäilin meidän kylppärin perusteellisesti. Pariin kohtaan tuppaa tulemaan veden kalkista saostumaa ja etikalla sitten aina liotan ne pois. Itse käytän pesuaineina juurikin etikkaa, mäntysuopaa tai Methodia. Eikä ole pinttymiä missään. Vaikka suurin syys siihen on hyvät välineet ja joka suihkun jälkeen veden lanaaminen (Sinillä tietty).

Ainooo (Ei varmistettu)

Oli pakko heti käydä ostamassa jynssäri :)

siivoilija (Ei varmistettu)

Tuota lattian ja seinän välistä silikonisaumaa en lähtisi jynssärillä hinkkaamaan (kuten neljännessä kuvassa teet?!) käyttäisin jotain hellävaraisempaa pesintä esim. sientä ettei ala sauma haurastumaan ja repsottamaan.

Kommentoi