Cocolta siivous sujuu

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Sini

Siivousintoilijana olin todella iloinen päästessäni testaamaan kotimaisen Sinin tuotteita, minun osa-alueeksi valikoitui kylpyhuoneemme.

PA050227.JPG

Sinin Kylpyhuonepesin – ehdottomasti suosikkini! Varren avulla lattioiden putsaaminen on todella helppoa, jopa mukavaa puuhaa.

Siisti koti on minulle karkeasti sanottuna edellytys hyvään elämään, kotona olen kuin vihainen karhuemo sotkun keskellä. Sen takia mietin ihan jok’ikinen päivä minkä asian hoidan tänään kotona kuntoon. Katsokaas, kun olen ”näppäränä tyttönä” keksinyt sen, että pienistä teoista tulee suuria ja kun hommat jakaa tasaisesti pitkin viikkoa, ei se raasta hermoja niin paljon kuin koko hela hoidon hoitaminen kerralla.

PA050235.JPG

Jynssäri putsaa tehokkaasti pienet ja hankalat välit, toinen suosikkini.Tätä kannattaa kokeilla myös lavuaarin hanan takaosaan, todellakin lähtee lika! Jynssäri on muuten saanut myös avainlipputunnuksen. Valtaosa Sinin tuotteista on valmistettu Suomessa, jes!

PA050263.JPG

Meillä on aika selkeät kuviot kotihommien suhteen, se johtuu varmasti siitä, että me ollaan mieheni kanssa asuttu yhdessä about kymmenen vuotta. On selvää, että mies hoitaa laajemmat taloomme liittyvät kokonaisuudet, hän myös pesee meistä eniten pyykkiä. Minä putsaan, kiillotan, viimeistelen, vien ja tuon tullessani tai mennessäni. Olen paljon lasten kanssa. Minulle on selvää, että kodistani löytyy tuoksukynttilöitä, tuoreita kukkia, kun taas mies ei ymmärrä sellaisten yksityiskohtien perään ollenkaan. Pikku hiljaa yritän opettaa lapsilleni kotitöiden tekemistä, jotta arkeni olisi vähän helpompaa. Poju osaa jo tsekata mitkä vaatteet ovat pesun tarpeessa ja vie ne pyykkikoriin. Tyttö kerää lelut lelukoreihin ja osaa jopa äitiään paremmin organisoida tavaroitaan, legot ja nukenvaatteet löytävät siististi omiin koreihin, big girl!

PA050264-horz.jpg

PA050325.JPG

Kolmas suosikkini on saumaharja, tämäkin ihanan tehokas! Tätä kokeilin eteisen lattiaan, saumoista lähti likaa vaikka millä mitalla. Koko talon lattiat puunasin Sinin uudella monitoimimopilla, rakastan!

Pienet pölypallot eivät haittaa minua, mutta kylpyhuoneen ja keittiön siisteyttä yritän vaalia päivittäin. Olinkin innoissani saatuani Siniltä kunnon välineet kylpyhuoneen pesuun. Aikaisemmin jynssäsin selkä vääränä kylpyhuoneen lattiat mattoharjalla, nyt jynssään lattiat ryhti suorana Sinin kylpyhuonepesimellä – ihan loistava tuote, tätä ei kannata missata! Toinen ehdoton suosikkini oli jynssäri – luulin, että meidän hanan takaosa on puhdas, no ei todellakaan! Tämän avulla sain kaikki pinttyneet liat pois, IHANAA! Siivoamisessa on kaikessa yksinkertaisuudessaan parasta se, että näkee, kun lika lähtee pois ja oma koti puhdistuu. Arvostan suuresti sitä, että Sini tuotteissa on huomioitu siivousvälineiden ergonomia, niitä on tosi vaivaton käyttää.

PA050247.JPG

Pikku apurini.

Oikeasti siivoaminen ei ole mikään big deal, me vaan teemme sen aloittamisesta tosi ison numeron, eikö niin? Kuten jo alussa mainitsin, niin pääsen helpolla, kun teen joka päivä jotain pientä – niistä pienistä teoista tulee loppupeleissä suuria ja siisteyden ylläpito on sata kertaa helpompaa.

Kommentit (18)
  1. Tuota lattian ja seinän välistä silikonisaumaa en lähtisi jynssärillä hinkkaamaan (kuten neljännessä kuvassa teet?!) käyttäisin jotain hellävaraisempaa pesintä esim. sientä ettei ala sauma haurastumaan ja repsottamaan.

  2. Oli pakko heti käydä ostamassa jynssäri 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *