Cocon porkkanakakku

kuva-3.jpg

porkkanakakku.jpg

Joskus innostun leivoskelemaan ja silloin keittiössä häärätään ihan vimosen päälle. Viime kerralla tein porkkanakakkua, kaksi päivää jos tarkkoja ollaan. Ensin tein pohjan ja maltoin odottaa päivän (niinkuin ohjeessa sanottiin) ennen herkullista päällistä. Kelpo ohjeen löysin googlesta, mehevä porkkanakakku. Jälkikäteen ajatellen pohjasta tuli vähän paksu, minä kun pidän eniten tuosta päällisestä, niin ei sen pohjan tarvitse olla muuta kuin mehevä. Ohjeeseen pääsette tästä. Minun kakusta ei kyllä tullut noin tumma kuin ohjeen, mutta väliäkö sen.

Herkkua viikkoa! Palaan kommentteihin ihan pian, vähän kiirusta taas.

Kommentit (4)
  1. Hei, ja terveisiä Sveitsistä! Olen nykyisin innokas blogisi lukija ja kuinka ollakaan, porkkakakun resepti tuli juuri sopivaan aikaan! Illalla saadaan Suomen ystäviä kylään, joten leivoin eilen illalla ohjeen mukaan pohjan valmiiksi ja tänään päästään maistelemaan itse kakkua. Leivontahyllyllä tuli vastaan marsipaanista tehtyjä ”pikku porkkanoita” ja en voinut vastustaa kiusausta, joten kuorrutuksen jälkeen pääsen vielä koristelemaan kakun. 🙂 Niin, ja tein tuolla ohjeella pellillisen ja taikinaa oli ihan riittävästi. Ei liian paksu eikä liian ohut. 😉

  2. Hei, ja terveisiä Sveitsistä! Olen nykyisin innokas blogisi lukija ja kuinka ollakaan, porkkakakun resepti tuli juuri sopivaan aikaan! Illalla saadaan Suomen ystäviä kylään, joten leivoin eilen illalla ohjeen mukaan pohjan valmiiksi ja tänään päästään maistelemaan itse kakkua. Leivontahyllyllä tuli vastaan marsipaanista tehtyjä ”pikku porkkanoita” ja en voinut vastustaa kiusausta, joten kuorrutuksen jälkeen pääsen vielä koristelemaan kakun. 🙂 Niin, ja tein tuolla ohjeella pellillisen ja taikinaa oli ihan riittävästi. Ei liian paksu eikä liian ohut. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *