Cubus ja lastenvaatteet

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä: Cubus

Tiesittekö, että Cubukselta on tullut lastenvaatemallisto? Malliston löytää nyt Salosta Plazasta ja Espoon Tapiolan kauppakeskuksesta – myöhemmin vielä Jumbosta. Toivottavasti tulevaisuudessa vielä Turustakin?

Sain kotiin muutamia vaatekappaleita, soviteltiin ja ihasteltiin niitä yhdessä lasten kanssa. Ehdoton suosikkini on söpö pupupaita, näitä ei valitettavasti ole aikuisten koossa…

P1012070.JPG

P1012054.JPG

Kaikki vaatekappaleet ovat tosi rentoja ja täysin omaa tyyliäni. Puen tyttöni mieluiten aika maanläheisiin väreihin kuin yltäpäältä pinkkiin.

P1012099.JPG

Vaatteet vaikuttavat kestäviltä ja mukavilta päällä, ihastuin suuresti myös harmaisiin leo-housuihin. Voisin pukea itse ihan samat vaatteet päälleni.

P1012131.JPG

P1012026.JPG

Mallisto on suunnattu 2-14-vuotiaille ja se jakaantuu kahteen osastoon: 2−8-vuotiaat sekä 9−14-vuotiaat. Avaintuotteita ovat farkut, chinot, farkkupaidat, printtipaidat, paksut neuleet, parkat sekä värikkäät untuvatakit.

P1012072.JPG

Pojille löytyy paljon tosi cooleja t-paitoja ja rentoja mutta jämäköitä chinos-housuja.

P1012198.JPG

Housuista puheenollen, viisivuotias poikani kuluttaa nykyään melkein kaikki housunsa puhki polvista. Erityisesti kaikki pehmeät trikoovaatteet kestävät ehkä kuukauden, jonka jälkeen ne ovat kuin sodan jäljiltä.

Löytyykö sieltä muuten 5-vuotiaiden äitejä tai isejä? Ihan loisto ikä tämä viisi! Mielikuvitus laukkaa, pimeä pelottaa, kaverit ovat kivoja ja häviäminen on kamalaa. Puihin kiivetään ja kilpaillaan. Parhainta on pitkät juttutuokiot hänen kanssaan.

/Cubus and adorable children’s clothing

Kommentit (13)
  1. Olen myös aivan oman viisivuotiaani lumoissa, kuinka hän onkaan niin viisas 😀

  2. kolmen äiskä
    3.11.2013, 14:21

    Jos ihan superkestävät housut haluaa niin voin suositella me&i:n canvashousuja. Meillä on eskarilaisella siskoni jo kahden pojan kovassa käytössä olleita housuja eikä oo rikki ja väritkin on pysynyt. Niillä voi jopa kaatua pyörällä niin että polvessa on verta vuotava haava ja housut on ehjät. =D

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *