date night

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Kuvia lauantailta.

Varasin innokkaana pöydän jo muutama viikko sitten Turun uudesta ravintolasta Osteria Ovosta, jonka avajaisia juhlittiin tällä viikolla. Ravintola on avattu juuri sinne Turun kauneimmalle alueelle Vähätorille ja ravintola on omistajiensa Sallan ja Lucan pitkäaikainen unelma. Luca on kuulema suunnitellut ravintolan sisustuksen, joka oli muuten todella onnistunut – moderni, mutta samalla hyvin perinteinen ja italialainen. Kannattaa vierailla jo ihan kauniin tilan takia.

Tilasimme pizzamaistelumenun ja nautimme hyvistä juomista. Pizzat lentelivät aidon pizza-akrobaatin käsissä ja tunnelma oli hyvinkin rento. Taisimme viipyä ravintolassa tunteja kavereiden tupsahtaessa yllättäen ovesta sisään. 

Paljon onnea ja menestystä Salla ja Luca uudelle ravintolalle! Linnankatu alkaa olemaan melkein täynnä ihania ravintoloita ja kauppoja, joissa tykkään vierailla. 

/my saturday in pictures. There’s a new fabulous restaurant in Turku, Osteria Ovo and I love it! 

Outfit: trousers from Le Follie (giveaway), platform sandals H&M, oversized mohair-blend sweater from H&M , sunglasses from Komono

Kommentit (7)
  1. Kiitos Henna! Ihania kuvia! Kiva, että tykkäsitte. Meillä ei vielä ole kaikki ihan täydellistä (tilassa kaikuu kovasti ja seinille kaivataan jotain), mutta yritetään hioa yksityiskohtia ajan kanssa….

  2. Ah, Turussa on nykyään niin paljon kivoja paikkoja – ihanaa! Odotan kamalasti taas seuraavaa Turku-visiittiä. Harmi, ettei parissa päivässä voi kuitenkaan syödä ihan hirveän montaa kertaa että pääsisi testaamaan kaikki paikat 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *