DIY paperipussi & macarons

Tässä pari pientä vinkkiä mitä viedä ystävälle.

Taidan sittenkin olla astetta innokkaampi askartelija, pyöräytin tänään pienet paperipussit tällä tavalla. Näitä oli yllättävän helppoa tehdä, teippiä ja pakkauspaperia vaan kehiin. Pienestä 14×14 kokoisesta palasesta kaikki lähtee. Sitten vaan taittelemaan ja teippailemaan:

kuva-3.JPG

 

P5250125-tile.jpg

Helposta ja vaivattomasta jatketaan. Yhteistyössä Kungsörnenin kanssa duunasin ensimmäistä kertaa ITSE macaronseja. Hyvä idis muuten myös kevään juhlapöytään.

Olen kuullut, että macaronseja on tosi vaikeaa tehdä, jopa kokeneen kotikokin. Tälläisenä säätäjänä en ole todellakaan moiseen ryhtynyt ennen tätä kokeilua. Kungsörnenin Macaronseihin lisätään vain vesi – vatkataan, laitetaan uuniin ja valmistetaan täyte, johon lisätään voi ja tilkka maitoa. Todella piece of cake

P5250158.JPG

P5260002.JPG

Kaupassa olen aika tarkka macaronsejen täytteiden kanssa, enkä kelpuuta mitä tahansa. Paketin täyte oli kovin mieleeni. Keksin vielä käyttää kunnon kirnuvoita tavallisen voin sijaan, kirnuvoin pieni suolainen vivahde ja maukkaus on mieleeni.

Ystävälleni vein oman pihan kukkia, kuohuviiniä ja näitä leivoksia – vastustamaton yhdistelmä ja vaivaton valmistaa. Aika söpö vieminen.

P5250174.JPG
Kungsörnenin macaron-leivonta-ainekset tulevat myyntiin suklaan- ja mansikanmakuisina. Tykkään!

/diy mini paper sacks, flowers from the garden and srawberry macarons. Life is good!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *