DIY Sarong?

Coco Sweet Dreams

Lomahan se on mielessä, rantavaatteet siinä samassa.

Suuret huivit ja kevyet kaftaanit ovat ihania rantavaatteita, toki näitä löytyy valmiina kaupoista, mutta minua kiinnostaa ihan hirmuisesti ompelu ja uniikit vaatekappaleet. Äitini teki taitavana nuorena kaikki vaatteensa itse.

Piipahdin Turun Eurokankaassa katselemassa löytyykö sieltäkin muotitalojen kankaita. Pienissä määrin kyllä! Jotenkin koukuttavaa tutkia kangasrullia löytäen hyvää silkkiä ja eri muotitalojen merkkejä.

En vielä raaskinut ostaa silkkiä, päätin harjoitella edullisemmalla kankaalla kaftaanin tekemistä. Sarongin tekeminen lieneekin paljon helpompaa, inspiraatiota työhön sain täältä.

Hempan Ompelukerho käy kuumana. :)

xoxo

/Hot stuff in local cloth trade!

Kommentit

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Hei mahtavaa, ohjetta blogiin sitten??

www.peaceandstyle.fi

Coco
Coco Sweet Dreams

Ehdottomasti! Täytyy varmaan ottaa äiskä kaveriksi tähän projektiin. ❤️

Mikko – Private Blend

Olin niin fiiliksissä, kun löysin Eurokankaasta noita muotitalojen kankaita! Kun olet käymässä Helsingissä, niin käy kurkistamassa keskustan liikkeessä. Siellä on mun muassa Chanelin tweedkankaita (haaveilen takista tai sisustustyynyistä) sekä Alexander McQueenin ja Guccin silkkiä, joissa on upeta printit.

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten noi muotitalojen kankaat eroaa muista?

Mikko – Private Blend

Eurokankaasta löytyy toki upeita ja laadukkaita kankaita vaikka kuinka, mutta nämä ovat ainakin suoraan Italiasta, joten materiaalit ovat ensiluokkaisia ja voi myös löytää upeita printtejä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Täytyy päästä Helsinkiin kans! Yllättävän hyvä valikoima oli myös Turussa... varsinkin kun vähän tiedusteli, niin myyjä osasi kaivaa vaikka mitä ihanuuksia.

Ja kyllä, italiasta tulevat kankaat ovat materiaaliltaan todella hyviä, silkeissäkin on niin paljon eroa.

Kommentoi