Dream Wonder Nude, part I

image.jpg

image.jpg

image.jpg

nimetön.jpg

 

Kaupallinen kampanjan, yhteistyössä Maybelline

Tuskailen aina ihoni kanssa! Se on totaalisen sekaiho ja vaatii ehostusta. Kesällä menen naturellina, mutta talvella käytän joka arkipäivä meikkivoidetta ja sipaisen kevyesti poskipunaa – sen se vaatii. Huomaan, että kevyt meikkivoide myös pitää ihoni paremmassa kunnossa, meikkivoide antaa suojaa lämpötilavaihteluilta.

Pääsin onnekseni tutustumaan meikkivoiteiden uuteen tulokkaaseen Maybellinen Dream Wonder Nude Foundationiin, joka muuten lanseerataan ensi viikolla! Tämän uuden meikkivoiteen tiimoilta kuulette ja näette minut taas ensi viikon puolella.

 

image.jpg

Olen kriittinen meikkivoiteiden suhteen, minulle kelpaa vain kevyet voiteet.

Dream Wonder Nude Foundationin koostumus on erikoinen, se on todella nestemäinen, mutta levitettyy iholle nopeasti ja huomaamatta. Tuote ei missään nimessä tee kasvoista rasvaista tai kiiltävää. Dream Wonder Nude Foundationia annostellaan tippa-applikaattorin avulla ja sitä voi lisätä kevyesti tai jos haluaa enemmän peittävyyttä, sitä voi kerrostaa lisää.  Eli periaate: ongelmakohtiin vähän enemmän ja siloposkille vähemmän – toimii!

Löysin meikkivoiteesta itselleni täydellisen sävyn, Maybelline Dream Wonder Nude Foundation, sävy 30 Sand Sable. Kasvojen varjostamiseen käytin Maybellinen aurinkopuuteria: Maybelline Dream Sun Powder, sävy Brunette.

Ensi viikolla luvassa lisää juttua meikkaamisesta, stay tuned!

Kommentit (3)
  1. Hauska tuo viimeinen kuva! Mulla on kans ekassa kuvassa näkyvä Hay:n peili, ihan aamujen piristys 🙂

    1. Hih, kiitos. Sairaan vanha, mutta kovin muodikas just nyt hapsuineen ja mokkanahkoineen. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *