Eilinen minä

p1018557_0.jpg

Meijä Trendillä on asukuvaviikko käynnissä ja minä ajattelin pläjäyttää teille meikkiksen perjantai-illan asun. Kävimme naapurikunnassa kylässä ja asu sen mukainen, rento ja mukava – kuitenkin vähän fiininpi. Beige rento ikivanha tunika käärittynä ja hame Zaran. Kengät mukavat Acnen pistolsit. 

Huh, täällä kotona on vauhtia ja vipinää, päässäni jo vähän humisee. Lapset riehuvat tuuliviirin kanssa ympäri kotia ja kouhaa ympäriinsä toisiaan kiusaten. Hassua kun minulla on tyttö ja poika, ovat niin erilainen parivaljakko, kuin minä ja isosiskoni pieninä. Tuleekohan veljen kanssa kasvaneista tytöistä hitusen karaistuneimpia? 

/friday and me…

Kommentit (3)
 1. Kuvafriikki
  20.9.2013, 10:28

  Heh, kyllä meistä veljien kanssa kasvaneista varmasti jollain tasolla karaistuneita tuleekin. Ainakin se on opettanut paljon miesten ajattelutavasta ja tottumuksista, turhat hömpät jutellaan sitten tyttökavereiden kanssa. Terv. kolmen veljen sisar 30v. P.S. Blogissa ei aina tarvitse olla ”tiukkaa asiaa”, kauniit kuvatkin riittävät.

 2. Ja mikä mahtoi olla tämän postauksen funktio? Ihmettelen vain ketä kiinnostaa. Minua ei muuta kuin tutkimuksellisessa mielessä. Olisi mielenkiintoista tietää mitä ihailijat ajattelevat. Jotain fanitusta kai tämäkin? Itse asiaa postauksessa ei valitettavasti ollut.

  1. Mitä sinä tutkit? 🙂 Ei tässä postauksessa ollut muuta funktiota, kuin se, että pidin asustani ja osallistuin Trendin/Lilyn asukuvaviikkoon ja tässä asuni. Näitä haasteeseen osallistuneita asukuvia asuja pääset katsomaan täältä http://www.lily.fi/teetrendia , jonne asukuvat listautuvat. 

   Eli ei muuta asiaa, pakottavien kotiäitihöpinöiden lisäksi. 

   Paljon tsemppiä tutkimuksellesi. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *