Sisustukseen pieniä muutoksia

Olen halunnut jo pitkään tuoda jotain pientä värinpilkahdusta kotiini. Vuoden 2020 Pantone väri on sininen ja se näyttää pitkästä aikaa todella raikkaalta ja uudeltakin. Minulla ei ole ollut varmaan koskaan mitään sinistä kotonani, se ei ole ollut lempivärini koskaan mutta nyt jo tuo sininen vanhempieni luota lainattu viltti piristää kummasti ja tuo energiaa.

Muinainen kiinalainen viisaus kehoittaa siirtämään 27 asiaa aika ajoin kotona. Minä noudatan pienempiäkin muutoksia sillä pienikin uudelleen somistus on piristävää! Oli se sitten uudet asetelmat pöydillä, keittiössä, petauksessa. Tärkein sisustusvinkki on kuitenkin ihan vaan siivoaminen. Kodin valmistelu uutta päivää kohden järjestelemällä se vähän toisin, jotta energia olisi myös visuaalisesti inspiroiva ja siellä olisi mahdollisimman hyvä viettää aikaa.

Laitoin makuuhuoneen yhteyteen avohyllyn päälle peilin ja tuosta nurkkauksesta on tullut todella käytetty paikka. Juuri sopiva paikka levittää aamu- ja iltavoiteet, suihkauttaa parfyymia ja toisinaan meikata. Meikkaaminen on muuten taas alkanut kiinnostamaan, kun hieman räjähtänyt kotilook on alkanut kyllästyttämään. Nyt innostun meikkaamaan ihan kauppareissujakin varten.

Raikasta loppuviikkoa ja pieniä kotimuutoksia toteuttamaan!

Henna

koti sisustus
Kommentit (4)
  1. Todella kaunis ja yhtenäinen kokonaisuus! 🙂 Mistä tuo kaunis peili on?

    1. Moikka! 🙂 Peili on Hongkongista.

  2. Onko trendikästä nukkua lattialla?

    1. Mua kiehtoo japanilainen sisustustyyli ja matalat sängyt. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *