Elämäni aakkoset

 

496861AD-9536-49FA-84FD-98EEE9A9C317.jpg

Avoimuus. Ylipäätänsä suoraan puhuminen on niin tärkeää, miten paljon tuleekaan väärinymmärryksiä kun jätetään jokin asia arvailujen varaan. Mikset kysyisi?

B-plan. Aina on hyvä olla plan B. 🙂 

Chillaus. Olen aika mestari ottamaan iisisti ja olenkin kuullut minusta sanottavan, että olen aika rento tyyppi. Rauhallinen olemukseni ehkä rauhoittaa ihmisiä. En pidä niinkään suurista väkijoukoista, kovasta hälinästä, enkä ole se porukan äänekkäin. Mielummin vietän aikaa muutaman loistotyypin kanssa ja juttelen rauhassa.

IMG_3157.JPG

 

Detox se tiellä pitää. Pidän aina välillä sellaisia muutaman päivän puhdistuskuureja vain koska haluan eroon turvotuksesta ja kuona-aineista. Jätän KOKONAAN kahvin, joka oli aluksi raskas päätös, mutta helppoa kun vain ryhtyi tuumasta toimeen. Puhdistusviikkoina ostan etukäteen pussillisen sitruunoita ja aloitan jokaisen aamuni lämmittämällä töissä vettä ja puristamalla siihen reilusti sitruunaa. Kirjoitan tästä joskus lisää.

Empaattisuus on lahja, joka niin monelta näyttää puuttuvan. On hyvä joskus asettua sen toisen saappaisiin ja yrittää ymmärtää. Ylipäätänsä toisen arvostelu on raukkamaista ja pikkusieluista. Kaikilla meillä on meidän omat kamppailumme, josta et ehkä tiedä yhtään mitään.  

Frida Kahlo, esikuva ja voimanainen.

Gasellit, se bändi josta yksi rakkaimmista ystävistäni diggailee. 

Herkkyys on ollut aina osa minua. Otan asiat toisinaan turhankin raskaasti ja kannan helposti muidenkin murheita harteillani.

Ihana on se sana, jonka lausun varmaankin jokaisessa lauseessa.

765A4911-663D-4CFE-B7F8-A31C651330C0.jpg

 

Jokiranta Turussa on yksi tunnelmallisimmista paikoista mitä tiedän. Kävelen sitä pitkin usein ja pohdin asioitani… parasta rentoutumista.

Keskeneräisyys häiritsee minua suuresti ja tulen siitä pahalle tuulelle. On se sitten sotkuinen koti, epämääräinen ihmissuhde… mitä vaan. Saatan olla aika pain in the ass kunnes saan asioille jonkin ratkaisun tai sotkun siivottua.

Lapset. Rakastan lapsia ja heiltä oppii sellaisen ainutlaatuisen aitouden ja elämän yksinkertaisuuden. Me aikuiset tehdään asioista usein ihan hirvittävän monimutkaisia.

Musiikki kulkee aina mukanani. Minulla on aika melankolinen musiikkimaku ja saatan toisinaan vaipua haikeuteen. Laulujen sanat antavat eri elämäntilanteisiin niin suuria merkityksiä. Toisaalta musiikki antaa myös paljon energiaa ja iloa… en tiedä mitään sen parempaa, kuin se että tanssitaan hassusti lasten, siskoni ja äitini kanssa lapsuudenkodissani. Äitini brawuuri on kamelikävely, jonka hän oppi vatsatanssikurssilla. Love it!

IMG_1372.JPG

 

Nuoruus on ihanaa aikaa ja toivon, ettei nuoret kiirehtisi niin kovasti. Itse näin jälkikäteen olisin voinut enemmän nauttia matkasta, enkä ”aikuistua” niin nopeasti.

sisustuskuvia17.jpg

Onni ei tule odottamalla vaan joka päivä sen itse itselleen luomalla ja olemalla. Niin tärkeä seikka! Olen oppinut, ettei onneaan voi laskea minkään tai kenenkään varaan, se jokin kun voi kadota hetkessä. Sinä olet itsesi tärkein kumppani, pisin ihmisuhteesi kunnes kuolema teidät erottaa.

Projektit pitävät minut virkeänä. Haalin itselleni aina uusia ja uusia tehtäviä, se on kivaa ja inspiroivaa.

Quu, joo, eli kuu. Minulla on rakkaussuhde kuuhun ja fiilistelen sitä missä vaan ja aina vaan. 

Rakkaus.Olen todella romanttinen tyyppi ja rakastan rakkaustarinoita. Kuuntelen mielelläni pariskuntien tarinoita miten he ovat tavanneet ja mihin toisissa rakastuneet.

medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for”

Sisukkuus on osa luonnettani. Olen tässä lyhyessä elämässäni saanut mielestäni aika paljon asioita aikaiseksi. En pelkää tehdä oikeastaan mitään yksin ja siitä voin olla ylpeä.

Toivo – ihana kummipoikani ja sana joka on usein mielessäni. Vaikka joskus kaatuu aika pahastikin elämässä niin aina toivoa on!

Uutuuden tunne on viehättävä ja se ajaa minua eteenpäin.

Vesi vanhin voitehista ja veden äärellä mieli lepää.

Wäinö Aaltosen museo on ihana ja siihen liittyy paljon muistoja. Hengasin siellä usein äippälomalaisena.

Ystävät ovat elintärkeitä, enkä tiedä miten olisin selvinnyt vaikeista ajoista ilman heitä. Ystävistä täytyy pitää huolta ja kysellä puolin sun toisin kuulumisia, pitää yhteyttä ja kertoa heidän tärkeydestään.

Zinkki. Huippu tärkeä hivenaine, joka pitää ihoni kunnossa. Jos kasvot ovat oikein näppyiset siihen voi ottaa tuplamäärän sinkkiä kuurina.

Äiti. Äitinä oleminen on yksi haasteellisimmista duuneista ikinä. Se pohjaton pelko ja suojeluvaisto mitä niihin pikkuihmisiin tulee on jotain niin suurta.

Åbo – ei mitään lisättävää, best! Nyt täällä on eilisten tapahtumien takia suurta surua ja murhetta.

 

Kommentit (5)
 1. Voi vitsit! Lähtisiköhän multakin päänsärky, jumitustilat ja vatsavaivat kahvin poisjätöllä. Mutta kun on vaikeeta! XD

  1. Kandee ainakin kokeilla, ei siitä haittaa ole. 🙂 Ja tiedän ton vaikeuden… mutta kyllä siihen tottuu.

 2. Hei!

  Kiitos ihanasta blogista. Ihailen aina kauniita kuviasi ja rauhasi tarttuu blogin kautta lukijaankin.

  Uutena turkulaisena haluaisin kovasti kuulla vinkkejäsi kaikkeen ihanaan täällä. Mitä kivaa lasten kanssa entä missä puhdistaa pää turhista ajatuksista jne. Työn ja perhe-elämän keskellä uusi kotikaupunki jää helposti niin suppeaksi, kun kulkee aina samoja reittejä.

  1. Ihana kuulla. <3

   Turussa on tosiaan vaikka mitä ihanaa. Me käydään usein lasten kanssa seikkailupuistossa, Ruissalossa ulkoilemassa ja jokirannassa jäätelöllä. Pikkutyypit pitävät Niskan pizzoista eniten. Taidemuseossa on toisinaan taidetyöpaja, jossa käydään. Kannattaa seurata myös tapahtumia facebookissa, esim. konservatoriossa on toisinaan konsertteja lapsille, viime vuodelta jäi mieleen kummituskonsertti, jossa koko orkesteri oli maalannut kasvonsa zombeiksi ja soittivat jännittäviä elokuvabiisejä, kuten Ghost Busters. 😀

   Sit äidit (tietty isätkin) tarvitsee ehdottomasti omaa aikaa. Itse käyn yksin kirjastossa, Cafe Artissa, kauneushuone Ravensarassa (jokirannassa) ja kasvitieteellisessä puutarhassa.

   Itse asiassa voisin tehdä tästä ihan oman postauksen… tuli niin monta juttua nyt mieleen. :)))

   1. Kiitos ihanista suosituksista 🙂 Jään odottamaan innolla postausta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *