Elokuu ja syyskuun alku kuvina

Coco Sweet Dreams

 

Kuvistakin voi päätellä, että elo-ja syyskuussa sisustusrintamalla minua on inspiroinut, harmaa, pellava, hento roosa, keltainen ja valkoinen. Näistä sävyistä olen siirtynyt ajatuksissani kylmempiin ja neutraaleihin sävyihin, niitä haluan syys/talvikotiin. Muutenkin minulla on suuri sisustusinnostus päällänsä, illalla vähän mittailaan ja ehkä tilataan se matto.

Olipas outoa pikakelata tapahtumia tästä elokuulle. Ihanan Majn häät, kesäjuhlat, Suvin kanssa ruoanlaittopäivä, puhdasta kotia, yhden rakkaan jäähyväiset, musiikkia, piirtelyä, iltoja, aurinkoa, skumppaa ja hyvää ruokaa. Ja se Rooma

Uu jee, life is good and it is what you make it.

Kommentit

Maikkilassa (Ei varmistettu)

Ei kannata ostaa jäljitelmää. Kannattaa pysyä aidoissa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä en oikein tiedä tarkalleen mitä mieltä olen näistä aidoista matoista, verrattuna ns. kopioihin, kun olen kuullut juttuja köyhista mummeleista, jotka ovat saaneet minimaalisen korvauksen mattojen kutomisesta jne... ja että miten hinta sitten muodostuu, minkä siivun diilerit yms saavat verrattuna tehtyyn työhön jne. Mikä on tässä tapauksessa aitoa?

Toisaalta, tässä tapauksessa (mun mielestä) matoissa on vain sitä samaa tyyliä, olematta kuitenkaan suora kopio...

Nä on jotenkin vaikeita asioita, mutta tätä juttua en näe niin pahana, kuin esimerkiksi suorat kopiot huonekaluista jne...

Anne P. (Ei varmistettu)

Hei, Olisin kysynyt kesällä hankkimastanne ruokapöydästä. Meilläkin on nyt kovasti pöydän hankinta uuteen kotiimme mietintämyssyssä, ja kävimme Ikeassakin vähän katselemassa. Onko pöytänne siis Nordbyn-pöytä? Kerroit aiemmin, että pöytänne on koivua. Tuo Nordbyn näyttää ainakin nykyisin olevan tammea. Harmi, sillä koivuisena se olisi ollut enemmän mieleeni värinsä puolesta.
Teillä on kotona todella kaunis tyyli :) Blogiasi on aina niin mukava lukea ja katsella! Kiitos siitä.

Beni fani (Ei varmistettu)

Ihania kuvia ja tunnelmia!

Noista Beni Ourain matoista. Niistä puhuttaessa puhutaan yleensä vintage-mattoja, eli jopa kymmeniä vuosia vanhoista käsityöperinteiden mukaan tehdyistä antiikkimatoista. Useinhan arvomatoissa ikä ei alenna maton arvoa, sen verran kovaa kulutusta kestäviä ne ovat, että ovat myytäessä (toki täysin pestyinä) aivan uuden veroisia. Ehkäpä mainitsemasi tilanne voi olla uudistuotannon kanssa, jotka tarkoitettu juuri myyntiin ja vientiin, mutta niitä kai aika vähän, koska matot on yleensä heimojen omaan käyttöön tekemiä ja tämä perinne on vähenemässä.. 2h+k blogissa on muuten mielenkiintoinen kirjoitus aidon etsimisestä ja tilaamisesta.

Kommentoi