Ensimmäisiä kuvia omalta terassilta

Viime päivät ovat olleet ihan hulluja! Olen sellainen, etten osaa helpolla pyytää apua vaan minulla on sellainen itse teen –mentaliteetti loppuun saakka. Melko useinkin hommat eivät mene ihan putkeen ja sitten myöhemmin saattaa harmittaa, miksi en olisi voinut pyytää vähän jeesiä.

Nyt terassin ollessa kyseessä päätin kuitenkin kysyä rakennustaitoisilta ystäviltäni apua pahimpaan hommaan, eli rungon kasaamiseen sillä jo ruuvipaalujen osalta en olisi selvinnyt hommasta yksin.

Terassista piti tulla alunperin paljon suurempi mutta sitten tuumasin, että mihin minä oikeastaan tarvitsen niin suurta terassia, joka on loppupeleissä vielä vaikeampi sisustaa. Tälläinen 8 metriä leveä 4.20 metriä syvä terassin on täysin riittävä, tilavakin etten sanoisi.Terassipuut halusin samaan suuntaan mitä sisätilojen lattia, jotta ”sisätilat kohtaavat ulkotilat”-vaikutelma tulisi selkeämmin.

Kasvit pääsivät myös ulkoilemaan, iltapäiväksi lupasivat vesisadetta. Pidän terassin kevyestä sisustuksesta jo nyt ja en periaatteessa kaipaa tähän rentoon oleskelupaikkaan mitään muuta. Valkoiset pyöreät valaisimet muuten ostin juuri tänään uutta terassia varten, melkoisen hyvä löytö 20 euron kappalehintaan.

Terassissa on paljon vielä viimeistelmättä mutta tässä nyt ensimmäiset kuvat uunista ulos. Kirjoitan vielä erikseen terassipuusta ja kaikista tarvittavista materiaaleista, mikäli näistä on jollekin apua.

Ihanaa viikkoa!

koti sisustus piha-ja-puutarha
Kommentit (6)
  1. Hei, kiitos inspiraatiosta! Mitä lautaa terassiin on käytetty? Hieno!

  2. No olet kyllä ollut ahkera!:) Ja on kyllä niin ihanan iso terassi <3 Tosi hyvät löydöt nuo valaisimet, ihan täydelliset!:)
    Kiitos postauksesta (jo vähän tätä odottelinkin ;)) Ja mukavaa viikonloppua!
    T. Ida Kotona kaupungissa -blogista

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *