Erilainen elämäntilanne ikinä!

9f6239cf-0e0e-492e-91b5-830515e35989.jpg

Päätin hypätä hetkeksi aivan toisenlaiseen elämäntilanteeseen mihin olen tottunut. Rakentamisen loppuajan olen hetkellisesti oikeastaan asunnoton. Vanhempieni omakotitalossa on reilusti tilaa meidän pienelle perheelle ja keskustan toimistohuoneessa on tilaa itselleni. Toimistohuoneeni sijaitsee ydinkeskustassa Kolmio-nimisessä..noh kolmiossa, jossa on muitakin aivan ihania tyypejä, kuten Saana&Olli, Suvi Kesäläinen ja hetken vielä Frimanin Laura. Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on itseasiassa kämppäkavereita, vaikka heistä harva yöpyy samassa osoitteessa.

Yritän ottaa tästäkin vaiheesta kaiken irti, voitte vain kuvitella miten ihanaa on asettua taloksi tämän epämääräisen asumiskuvion jälkeen. Rahaa säästyy nyt paljon enemmän, olen jo nyt huomannut, että rakentamisen aikana tulee yllättäviä menoja. Nimimerkillä ostin juuri 800 eurolla tuuletusputkia. Asioita, joita et uskonut koskaan tarvitsevasi.

Näin oman elämäni kinginä täytyy vain tehdä hetkellisiä vähän epämukaviakin ratkaisuja, jotka oikeastaan tähän mennessä ovat tuntuneet ihan mukavilta.Täytyy sanoa, etten olisi noin viisi vuotta sitten voinut ikinä kuvitellakaan missä tilanteessa olen juuri nyt. Elämä voi todellakin muuttaa suuntaansa aika radikaalisti, toki riippuu millainen höyrypää sitä laivaa ohjaa ja minne sitä ohjaa. 😉

Sitäpaitsi:

Myrsky tuo vaan rikkautta tullessaan!

 

 

 

Kommentit (4)
  1. Mun mielestä olet suhtautunut upeasti elämänmuutoksiin. Tsemppiä remonttiin ja muuhun!

    1. Kiitos tuhannesti!

  2. Tällaiset arkiset raportoinnit siitä mitä elämässä on meneillään, ilman mitään kiiltokuvamaista on just parhaita! Näitä on kiva lukea.
    Ja muutenkin itseäni kiinnostaa yleensä blogeissa eniten se tavallinen arki, se miten muut ihmiset elämäänsä tallaavat. Niitä tarinoita on kiva lukea oman arjen keskellä.

    1. Kiva kuulla! Pidän tämän mielessä, vaikka itselleni blogi onkin sellainen pakopaikka kaikesta arkisuudesta. Mutta joo, samat sanat, itsekin luen paljon mielummin kaikenlaista arkista juttua, kuin liian mietittyä/siloteltua.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *