Eroon silmäpusseista

Coco Sweet Dreams

Huh, kiirettä piisaa. Aloitin muun muassa Salsa-tunnit ja olin tänään pienen vauvan hoitotätinä, aikamoista oli kyllä. 

Vanhuus ei todellakaan tule yksin ja veikkaan, että lasten myötä pari vuotta lisävuotta on tullut kuin itsestään. Hyviä yöunia arvostaa nyt aivan eri tavalla, ne ovat harvinaista herkkua. Huomasin jossain vaiheessa, että minulla on huimat silmäpussit joista päätin päästä eroon. Päiväunia viikonloppuisin, aikaisempia nukkumaanmenoja, kylmäkääreitä, ulkoliikuntaa, seerumeita, vähemän suolaa ja nyt uutena Glam Glow Brightmud hoidon, jonka olen todennut todella tehokkaaksi. Harmittelen kallista hintaa, mutta toisaalta tehoa löytyy.

Olen käyttänyt kahden kapselin paketista aina yhden kerrallaan, mielestäni siitä riittää molempiin silmiin, hippasen pihi kun olen. Maissa setti maksaa noin 50 euroa, laivalta sen sai muistini mukaan parikymppiä halvemmalla.

Mitään kotikonsteja turvonneisiin silmänalusiin? Väsynyt äiskä kiittää. ^^ 

xxxx

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Klassiset kurkkusiivut silmille; toimii.

T: toinen väsynyt äiti-ihminen :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Kurkut tosiaan toimii mulla kans, mutta mun mielestä vaikutus ei ole tarpeeksi pitkä. :)

Riika V.
Koti Kumpulassa

Oi, kiitos vinkistä! Mukava kuulla, että joku hoito oikeasti toimii. Täytyy ehkä satsata tuohon jossain vaiheessa, vaikka hinta on tosiaan kyllä aika suolainen!

Coco
Coco Sweet Dreams

Toivottavasti tämä toimii myös sulla, kaikki me ollaan kuitenkin vähän erilaisia. :)

Riika V.
Koti Kumpulassa

No se on kyllä totta! Toivotaan. ;)

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Hei! Ehdottomasti TEHOKKAIN pika-apu silmäpussien pikaiseen poistamiseen on minusta jääkylmät teepussit: Kiehauta ihan vähän vettä kupin pohjalle ja liota siinä 2 teepussia, jolloin tee tulee mahd. vahvaksi. Musta tee on paras. Laita pari pumpulilappua teehen ja anna olla kunnes vesin on jäähtynyt kunnolla (talvella ulkona tai pakastimessa lopuksi). Kun laput ovat JÄÄKYLMÄT, laita ne silmille ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Silmäpussit katoavat varmasti, vaikka tietysti ilmestyvät takaisin, jos ei univajetta oikeasti saa korjattua.

Coco
Coco Sweet Dreams

Teepussit ovat olleet jo monesti mielessä, täytyy ehdottomasti kokeilla. Tätäkin. :)

kiitos! <3

liinak (Ei varmistettu)

Mustan teen salaisuus on kofeiini, eli mikä vaan kofeiinipitoinen tuote toimii. Toki teepussit ovat kätevät ja edulliset!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kofeiini lienee yksi the main thing tässä taistelussa. Toi mun Brightmud sisältää myös mm. kofeiinia.

Kommentoi