Eroon silmäpusseista

Huh, kiirettä piisaa. Aloitin muun muassa Salsa-tunnit ja olin tänään pienen vauvan hoitotätinä, aikamoista oli kyllä. 

Vanhuus ei todellakaan tule yksin ja veikkaan, että lasten myötä pari vuotta lisävuotta on tullut kuin itsestään. Hyviä yöunia arvostaa nyt aivan eri tavalla, ne ovat harvinaista herkkua. Huomasin jossain vaiheessa, että minulla on huimat silmäpussit joista päätin päästä eroon. Päiväunia viikonloppuisin, aikaisempia nukkumaanmenoja, kylmäkääreitä, ulkoliikuntaa, seerumeita, vähemän suolaa ja nyt uutena Glam Glow Brightmud hoidon, jonka olen todennut todella tehokkaaksi. Harmittelen kallista hintaa, mutta toisaalta tehoa löytyy.

image.jpg

image.jpg

Olen käyttänyt kahden kapselin paketista aina yhden kerrallaan, mielestäni siitä riittää molempiin silmiin, hippasen pihi kun olen. Maissa setti maksaa noin 50 euroa, laivalta sen sai muistini mukaan parikymppiä halvemmalla.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Mitään kotikonsteja turvonneisiin silmänalusiin? Väsynyt äiskä kiittää. ^^ 

xxxx

Kommentit (9)
 1. Mustan teen salaisuus on kofeiini, eli mikä vaan kofeiinipitoinen tuote toimii. Toki teepussit ovat kätevät ja edulliset!

  1. Kofeiini lienee yksi the main thing tässä taistelussa. Toi mun Brightmud sisältää myös mm. kofeiinia.

 2. inspirations
  12.1.2015, 15:36

  Hei! Ehdottomasti TEHOKKAIN pika-apu silmäpussien pikaiseen poistamiseen on minusta jääkylmät teepussit: Kiehauta ihan vähän vettä kupin pohjalle ja liota siinä 2 teepussia, jolloin tee tulee mahd. vahvaksi. Musta tee on paras. Laita pari pumpulilappua teehen ja anna olla kunnes vesin on jäähtynyt kunnolla (talvella ulkona tai pakastimessa lopuksi). Kun laput ovat JÄÄKYLMÄT, laita ne silmille ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Silmäpussit katoavat varmasti, vaikka tietysti ilmestyvät takaisin, jos ei univajetta oikeasti saa korjattua.

  1. Teepussit ovat olleet jo monesti mielessä, täytyy ehdottomasti kokeilla. Tätäkin. 🙂

   kiitos! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *