Eteisen uusi matto, paras käytävämatto!

 

Kevään ehdottomasti parhain ostos oli matto eteiseen. Todella kaunis valikoima sisalmattoja löytyy Turun Tapetti ja Matto -liikkeestä Orikedolta, täältä Turusta. Valitsin pieni silmukkaista mattoa ja se leikattiin minulle paikan päällä mittojen mukaan. Kannattaakin siis ottaa tarkat mitat mikäli haluaa mattoa eteiseen  kauttaaltaan. Minun matto leikattiin 120 cm levyisestä rullasta ka matolle tuli hintaa vähän alle satasen. Hinnat menevät leveyden ja pituuden mukaan.

Vaihtoehtona on myös matto, johon voi tilata kanttauksen. Minä en tosiaan halunnut kanttausta vaan ajattelin laittaa listat paikoilleen ja toiseen reunaan metallisen kynnyslistan viimeistelemään eteisen.

Miten onkin usein niin, että ne lattialistat jää laittamatta, homma ei edes ole mikään iso! Ehkä laitan sen nyt heti to do -listalle, vaikka ulkona vallitseva ilma houkuttaa enempi pihatöihin.

Ihanaa Palmusunnuntaita koteihinne! Minä ja lapset ollaan taas täällä Helsingin kodissa, suunnataan pian ulkoilmaan. Ilma on kuin morsian! <3

koti sisustus
Kommentit (2)
  1. Kiitos kauniistaj inspiroivista kotikuvista! Kysyisin, minkä valmistajan ulko-ovi näissä kuvissa näkyy ja oletko ollut siihen tyytyväinen? Aurinkoisia kevätpäiviä!

    1. Se on Jeldwenin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *