Evening snack

PA070036.JPG

Tämä on ehkä vähän hölmö tunnustus, mutta olin pitkään syömättä leipää, koska ajattelin, että sen pois jättäminen oli jotenkin tosi trendikästä ja ajankohtaista. En ole edes saanut leivän syömisestä mitään vaivaa, ajattelin vain olla syömättä.

Nyt olen taas löytänyt tieni leipien pariin. PAITSI, etten syö mitään markettileipää, ne maistuvan sitkeiltä ja mauttomilta. Meillä suomessa on varaa valita, joten en halua tyytyä semisti hyvään, vaan etsiä priimaa. Juuri nyt palan halusta päästä testaamaan Leipomo Taikinajuurta täällä Turussa, vielä en ole ennättänyt. Paras leipä on nimenomaan taikinajuureen leivottu. Jos sinulla on vinkata mistä saa hyvää leipää, laittakaa tieto jakoon!

Minun hyvän leivän päälle ei tule mitään ihmeellistä, pelkkä avokadosurvos riittää. Toisinaan veistän palan kypsynyttä goudaa päällimmäiseksi.

Avokadosurvos:

avokado

suolaa

mustapippuria

ripaus sitruunaa

päälle hyvää oliiviöljyä

Murskaa avokado haarukalla ja lisää mausteet.

Juomaksi iso lasi vettä lime- ja sitruunapaloilla. Siinäpä yksi iltapaloista, joista tykkään.

// I love to put smashed avokado on the top of my bread. Sprinkle on salt and pepper, then spritz with one slice of a juicy lemon. Love it!

Kommentit (14)
  1. Itse en innostunut niin paljon Taikinajuuren leivistä. Ihan jees. Tykkään kyllä superisti Prismassa myytävästä Paesano-leivästä. Sairaan hyvää! Rapea ja paahtuneen makuinen kuori ja pehmeä sisus :)’

    1. Voi kiitos vinkistä! Mä tykkäsin taikinajuuren oliivijuusto/oliiviöljy leivästä, se oli niin maukas! <3

  2. Avokado&valkosipulimössöä leivän päällä on NAM! Miten en olekaan aikoihin syönyt…

    1. Mun täytyy jostain syystä yleensä kypsentää valkosipuli… mut täytyykin kokeilla tuota yhdistelmää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *