Fileis

Coco Sweet Dreams


Tänään oli sellainen fiilis, että nyt kaivataan kesäkuvia. Odottavan aika on ihanaa! Jotenkin kesäkuvat tuntuvat vielä ihmeellisimmiltä juuri nyt, kun sitä ei ole.

Suurinosa kuvista on vieläpä iPhonen muistista, joten ette ehkä ole nähneet näitä täällä puolen. Tai sitten olette, onhan kesästä jo aikaa. :) Kesällä 2014 sain muuten ajatuksen vaaleiden ruusujen kasvatuksesta ja meinaan olla samassa ajatuksessa tänäkin vuonna. Muutaman sain jo kasvamaan, kukkivatkin mokomat..

Minä en osaa muodostaa lauseita tämän enempää. Tämä viikko tulee olemaan niin jännä, etten osaa muuta kuin katsella (kesä)kuvia ja ladata niitä tänne. :)

Kaikki selvii. Kuullaan taas!

/Summer 2014

Kommentit

milkainnamaaria (Ei varmistettu) http://milkainnamaaria.bellablogit.fi

Ooh, näitä kesäkuvia on toden totta ihana fiilistellä talven (ja pimeyden) keskellä :)

Kauniita, kauniita kuvia! Täälläkin kesän odottelu ja fiilistely on jo alkanut. :) Onko sulla joku hyvä sovellus puhelimessa millä muokkaat kuvia, vai muokkaatko ollenkaan?

ja hei tsemppiä tähän viikkoon!

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

oi oi miten kaunista. kesätunnelmaa jotenkin ihanan vaivattomasti ! :)
mulla iski myös kesäfiilis tuossa ehkä viikko takaperin, mutta nautin kovasti että saa odotella, tunnelmoida ja suunnitella kesää vielä tovin ennen kuin se oikeesti tulee !

VilmaN (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaisi kovasti tietää tuon uima-altaan (okei, miksi tuota oikeasti kutsutaan?) sijaintitiedot. Arkistoistani löytyy kuva, joka on otettu muutama vuosi sitten ollessani ruississa. Kuvausajankohta taisi olla viiden kuuden maissa aamulla, jolloin todistusaineiston valossa olen seisonut keskellä kyseistä allasta. Nykyään asun Turussa ilman minkäänlaista käsitystä tuon minikahlausaltaan sijainnista! Voitko jeesata :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hehe, hauska flashback! :) Uima-allas/kahluuallas...mikä lie on Mannerheiminpuistossa, puutarhakatu, koulukatu, puistokatu ja rauhankatu rajaa kyseistä puistoa... syön siellä kesällä mielelläni lounasta.

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Täydellinen kuvasetti tähän tiistaihin!! Ihana fiilis. Hyvää jännää viikkoa!

Kommentoi