Fileis

Tänään oli sellainen fiilis, että nyt kaivataan kesäkuvia. Odottavan aika on ihanaa! Jotenkin kesäkuvat tuntuvat vielä ihmeellisimmiltä juuri nyt, kun sitä ei ole.

Suurinosa kuvista on vieläpä iPhonen muistista, joten ette ehkä ole nähneet näitä täällä puolen. Tai sitten olette, onhan kesästä jo aikaa. 🙂 Kesällä 2014 sain muuten ajatuksen vaaleiden ruusujen kasvatuksesta ja meinaan olla samassa ajatuksessa tänäkin vuonna. Muutaman sain jo kasvamaan, kukkivatkin mokomat..

ruusut.jpg

pool-horz.jpg

PA110079.JPG

cocodreams_terassi-horz.jpg

hyötypuutarha_coco_lily-horz.jpg

p9260029.jpg

cocodreams_pyora-horz.jpg

Minä en osaa muodostaa lauseita tämän enempää. Tämä viikko tulee olemaan niin jännä, etten osaa muuta kuin katsella (kesä)kuvia ja ladata niitä tänne. 🙂

Kaikki selvii. Kuullaan taas!

/Summer 2014

Kommentit (6)
  1. inspirations
    27.1.2015, 15:12

    Täydellinen kuvasetti tähän tiistaihin!! Ihana fiilis. Hyvää jännää viikkoa!

  2. Minua kiinnostaisi kovasti tietää tuon uima-altaan (okei, miksi tuota oikeasti kutsutaan?) sijaintitiedot. Arkistoistani löytyy kuva, joka on otettu muutama vuosi sitten ollessani ruississa. Kuvausajankohta taisi olla viiden kuuden maissa aamulla, jolloin todistusaineiston valossa olen seisonut keskellä kyseistä allasta. Nykyään asun Turussa ilman minkäänlaista käsitystä tuon minikahlausaltaan sijainnista! Voitko jeesata 🙂

    1. Hehe, hauska flashback! 🙂 Uima-allas/kahluuallas…mikä lie on Mannerheiminpuistossa, puutarhakatu, koulukatu, puistokatu ja rauhankatu rajaa kyseistä puistoa… syön siellä kesällä mielelläni lounasta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *