FOIJA

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Kamerasta loppui akku just kriittisellä hetkellä.

Mutta haluan kuitenkin kertoa, että Turun Kauppatorin kupeessa sijaitseva Foija on kokenut (jo tovi sitten) suuren ja positiivisen muodonmuutoksen.

Me oltiin pitkästä aikaa miehen kanssa bussilla liikenteessä ja myöhästyimme tietysti. Menimme kuluttamaan aikaa Foijaan ja sain napsittua sieltä nämä kolme kuvaa, ennen kuin kamerasta loppui akku. Pidin kuitenkin kovasti näkemästäni ja paikan tyylistä. Todella freesi ja mukava paikka istuskella sekä katsella kauppatorin vilinää.

Foijaa oli laajennettu Kauppatorin Apteekin vanhoihin tiloihin ja muun muassa alkuperäiset kakluunit ja kivilattia oli jätetty entiselleen. Sopivasti uutta modernia ja vanhaa alkuperäistä, tykkään! Ruokalistaa en ehtinyt tsekkaamaan saati alakerrassa ruokailemaan, oletteko te?

/Restaurant Foija in Turku

Kommentit (2)
  1. Kuinkakohan kauan sitten mahtaa olla uusittu? Itse kävin meinaan alakerrassa ruokailemassa noin vuosi sitten ja tykkäsin sekä miljööstä että ruoasta. Ruoka sai itseltäni ainakin täydet 5 tähteä. Minusta se ei kyllä silloin vaikuttanut kovinkaan vasta uusitulta (että olisiko tullut vasta sen jälkeen) mutta toisaalta en myöskään ajatellut että se olisi tarvinnut jotain muodonmuutosta koska se oli hyvä juuri niin. 🙂

    1. Mä en itseasiassa tiedä tarkkaan, mutta veikkaan että remontti valmistui viime vuoden puolella…?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *