Fondation Louis Vuitton

Coco Sweet Dreams

Pariisissa kannattaa ottaa nokka kohti tätä ihastuttavaa taidekeskusta, joka sijaitsee vähän syrjempänä Pariisin keskustasta, mutta Uber hurauttaa sinne nopeasti ja edullisesti. 

Fondation Louis Vuitton on taidemuseo ja kulttuurikeskus, joka tukee taidetta ja kulttuuria. Sisältä löytyy monta erilaista taidegalleriaa ja bongaat kuuluisten taiteilijoiden teoksia, kuten Picasson maalauksia.

Rakennuksen jättimaiset lasipaneelit heijastavat valoa ja se näyttää kauniilta, kun auringoslaskun säteet osuvat siihen - minäpä tiedän.

Näkymät vaihtelevat eri kulmista ja mitä ylemmäs kiipeät. Tämä kaupunkimaisema oli suosikkini (sen auringonlaskun aikaan erityisesti).

Tämän maiseman ja FLV:n rakennuksen myötä Pariisi näyttäytyi astetta modernimpana kaupunkina. Tykkäsin paljon, kontrastit viehättävät. Tässäkin tapauksessa valokuvat eivät anna yhtä todellista kuvaa paikan vaikuttavuudesta, vaan tämä mesta pitää ehdottomasti kokea itse. 

Fondation Louis Vuitton

 

Kommentit

Erica K (Ei varmistettu) http://ericakarppinen.blogspot.fi

Hyvä vinkki! Itselläni on edelleen käymättä, täytyy muistaa ensi reissulla :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Suosittelen kyllä! Mulla oli paikallinen opas mukana ja sen takia ymmärsin tuonne mennä. Täytyy palata taas uudestaan, niin monta paikkaa vielä näkemättä. <3

Kommentoi