Fondation Louis Vuitton

IMG_9335.JPG

Pariisissa kannattaa ottaa nokka kohti tätä ihastuttavaa taidekeskusta, joka sijaitsee vähän syrjempänä Pariisin keskustasta, mutta Uber hurauttaa sinne nopeasti ja edullisesti. 

IMG_9336.JPG

Fondation Louis Vuitton on taidemuseo ja kulttuurikeskus, joka tukee taidetta ja kulttuuria. Sisältä löytyy monta erilaista taidegalleriaa ja bongaat kuuluisten taiteilijoiden teoksia, kuten Picasson maalauksia.

Rakennuksen jättimaiset lasipaneelit heijastavat valoa ja se näyttää kauniilta, kun auringoslaskun säteet osuvat siihen – minäpä tiedän.

IMG_9338.JPG

Näkymät vaihtelevat eri kulmista ja mitä ylemmäs kiipeät. Tämä kaupunkimaisema oli suosikkini (sen auringonlaskun aikaan erityisesti).

IMG_9337.JPG

Tämän maiseman ja FLV:n rakennuksen myötä Pariisi näyttäytyi astetta modernimpana kaupunkina. Tykkäsin paljon, kontrastit viehättävät. Tässäkin tapauksessa valokuvat eivät anna yhtä todellista kuvaa paikan vaikuttavuudesta, vaan tämä mesta pitää ehdottomasti kokea itse. 

Fondation Louis Vuitton

 

Kommentit (2)
  1. Hyvä vinkki! Itselläni on edelleen käymättä, täytyy muistaa ensi reissulla 🙂

    1. Suosittelen kyllä! Mulla oli paikallinen opas mukana ja sen takia ymmärsin tuonne mennä. Täytyy palata taas uudestaan, niin monta paikkaa vielä näkemättä. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *