Gaalakuvia

Coco Sweet Dreams

Tässä muutama hippakuva viikonlopun blogigaalasta.

Gaalat, jotka menivät vähän liian nopeasti. En ehtinyt näkemään kaikkia niitä blogikollegoita, jotka olisin halunnut. Toisaalta, parasta oli ystävän seura ja se ettei tarvinnut nukkua yksin.

Minulla kävi ihan äärimäisen hyvä tuuri, voitin bloggaajien arvonnassa hotelliyön samppanjapaketteineen bilepaikan läheisestä hotellista Grand Marinasta. Raahauduimme päivän tohinoista hotellille valmistautumaan iltaa varten. Minua ja Majta olikin vastassa suuri hotellihuone kylmine juomineen ja leivoksineen. Sängyllä odottivat kiltisti valkoiset kylpytakit, jotka sujautimme samantien päälle. Meikattiin rauhassa ja kipiteltiin kadun toiselle puolelle juhliin Matti Myöhäisinä. Niin myöhään, ettei meistä otettu enää edes kunnon kuvia. Hih, mutta kaikki se hotellilla hengailu herkkuineen ja juomineen oli ehdottomasti sen arvoista. Onneksi pieni minikamera pelasti ja nappaili ihan summanmutikassa kuvasia gaalasta ja jatkoilta.

Voittajista haluan mainita erityisesti meidän Lilyn Suvin. Hän voitti kauneimman ruokablogin tittelin Suvi Sur Le Vif -blogillaan. Voiko kauniinpaa blogia maa päällään kantaa? Ei voi. Onnea vielä!

Kiitos gaalatytöilleni - muun muassa: Maj, Mona, Char, Julia, Hanna, Anna, Adalmina ja Sofié seurasta.

/my girls and mummy's day off...

Kommentit

Aisha J
Aisha

Oi, taisi olla mahtavat juhlat! :) Hyvissä juhlissa aika menee aina niin nopeasti..

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, tai hyvässä seurassa ja rennossa hotellihuoneessa menee aika kuin siivillä. <3

Fille (Ei varmistettu)

Hei mikä toi ihana kynsilakka on, joka sun kuvissa on vilahdellut gaalaviikonloppuna? Näyttää hyvälle :-) Ihanaa tiistaita!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä ostin Stockalta, se on Lorealin sellainen teippijuttu joka laitetaan kynsiin. Vähän niinkuin Minxit. :) Mä vaan en saanut kiireessä kynsistä kovin nättejä, vaatii aika paljon keskittymistä että saa nätisti liimattua kynsiin...

Fille (Ei varmistettu)

Aah, ok - kiitokset tiedosta. Ne on tosi hienot :-)

Minna Rosé blog (Ei varmistettu) http://minna-rose.blogspot.fi

Aivan ihania kuvia &lt;3 Teillä on varmasti ollut älyttömän hauska ilta ;) Ja noi kynsitarrat on hyvä idea! Tosi kivannäköiset.

Kommentoi