Good Food Tour

Coco Sweet Dreams

Sain herkullisen kutsun Foodoran järkkäämälle Turku Good Food Tour:lle. Foodora on sellainen ravintolaruoan kotiinkuljetuspalvelu, jota en ole vielä itse kokeillut, mutta kiinnostuin oikopäätä. 

Kokoonnuimme porukalla Daily Bistroon, jossa saimme eteemme salaattitapaksia - ihana idis muuten juhlapöytään. Salaatinlehtien päälle laitetaan erilaisia täytteitä, jotka sitten kääritään ja sujautetaan suuhun. Seminäppärää sormiruokaa. Tapaksien kanssa herkuttelimme bataattiranskiksilla, näistä tämä ravintola kuulema tunnetaan, enkä yhtään ihmettele!

Daily Bistrosta kipitimme Pikku Torreen ja maistelimme erilaisia annoksia. Sieltä tiemme vei vielä Fonttiin, jossa saimme eteemme herkulliset hampparit - näitä suosittelen suuresti. Kaikki oli alusta loppuun saakka itse tehtyjä!

Oletteko te kokeilleet tuollaista ruoankuljetuspalvelua? On kuulema jo todella suuri trendi tuolla maailmalla! Mikäs sen rennompaa, kuin nauttia ravintolaruokaa omassa kodissa. Kuljetuspalvelu maksaa Turussa 3,90 - ei siis todellakaan mikään paha. 

Kiitos vielä Foodora todella mukavasta illasta, tulipahan syötyä! :)

/One night in Turku

Kommentit

EricaK
EricaK

Daily bistrossa ei olekaan tullut vielä käytyä, kuulostaa hyvältä! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Suosittelen! Noi bataattiranskikset oli niin hyviä.

Kommentoi